Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
Yeni Bakan Godric's Hollow'luymuş. Dolduracak Bakanlığa hemşerilerini
-
@Godot ilan eli kulagindamiymis
-
@fatos Eli asasındadır hocam o
-
2 ay çalışıp 10000e özele geçiyorlarmış
-
@RootofAllEvil 2020 de demi işsizim...
-
Hocam ilanda göremedim ama ışınlanmaya tabi miyiz? Yoksa eş durumundan sabite geçebiliyor muyuz?
-
Madem sihir bakanlığıysa evimin önünde iş başı yapabilirim 9-5 iş,oh mis.
-
@Godot Ilvermorny Cadılık ve Büyücülük Okulu mezunuyum. Başvuru için denklik belgesi almama gerek var mı ?
-
3600 ek gösterge yoksa arabamın mazotuna yetmez.
-
Sınav yeri Hogwarts İvedik metro durağında inince 20 uçan süpürge uzaklığındaymış.
-
Bu kadro direkt Slytherin’lerin hakkı. Snape’ten referansımız da var ️️ 9 arkadaş 90 puanla başvurduk hiç ümitlenmeyin
-
Sihir bakanlığına sırf puanım yetiyor diye başvurup da bir patronus büyüsünü bile bilmeyen varsa hakkım haram olsun !
-
@sui-generus buna çok güldüm sjsjmwjss paranın kokusunu almıştır kesin çıkartır
-
Safkanlarin daha avantajlı olduğu söyleniyor, melez olmam sorun yaratır mi ? Sonuçta hermonie granger muggle doğumlu,bu söylentiler doğru olsaydı, kendisi muggle eşyalarının doğru kullanılması departmanına bile alınmazdı. Kadin sihir bakanı!
-
Sihir bakanlığındaki memurlar ve bağlı oldukları sendikalar kurumici uzmanlık için lobi faaliyetleri yapıyolar. Twitterda bu haksızlığa dur demek için etkinlik yapmalıyız. Daha basit bir şekilde anlatayım Büyü Kazalarını Düzeltme Servisinde çalışan bir kazancıya uzmanlık yolu açılacak.
-
Yeter artık Harry Potter’ı bütün ilanlarda görmekten bıktık buna bari başvurmasa
-
@walras12 Hoca ile görüştüm. Kitap hazırmış ve önümüzdeki hafta baskıya girecekmiş. Faydalı olmasını temenni ediyor.
-
Şahane bir ilan Gelecek Postasında yayinlayacagim.
-
Hey gidi günler biz bakanlığın 5000 civarı müfettiş yardımcısı aldığı ilanları da gördük. Hatta aynı yıl merkez kadroda 500+500 şeklinde suy alımı yapılmıştı (seherbazlık uzman yardımcısı)
-
@paretowilfredo dostum seherbazlık uzman yardımcılığı ilanı gelecek mi bu yıl? Puanların süresi dolmak üzere hala duyum yok ortada