Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
100 soruluk bi sınavda 80 soru alan ise girmeyin LAN bu sınava demek ne kadar etik? Belki kalm sürede ingilizce calisacak giren arkadaşlar ki 50 almak için gayet güzel zaman var. Sırf puan düşsün bizde girelim diye ingilizceyi one sürmeyi bırakın
-
@scofieldmustafa ben sizin kullandığınız gibi bir üslupla görüşümü belirtmedim öncelikle. ayrıca sınav 100 değil, 125 soru olacak. mta(puanım o sınava yetiyordu bu arada, aynı gün daha önceden başvuru yaptığım sınavım olduğu için giremedim) ve dhmi'nin sınavlarında da yeterince süre vardı(yaklaşık 35 gün); ancak sonuçlar ortada. yıllardır ingilizce öğretemeyen sistemimiz var, o kadar yılda geliştirilemeyen şey nasıl 45 günde gelişecek? ayrıca sınavda insanlar sadece ingilizce'den sorumlu olmayacaklar, alan da çalışacaklar. düşük bir puan almamama rağmen(89,32) ve kurum baraj koymasına rağmen sallayıp tuttururum mantığıyla sınava girenler yüzünden giremeyen benim gibi birçok insan var. bu adil olmayan durumun ortadan kalkması için kurumlar bu işi önden çözmeli.
-
ingilizce baraji var arkadaslar allah aşkına ingilizcesi olmayan başvurmasın. Zaten gecemeyeceginiz bi sınav için onca masrafa giriyosunuz ve kpssde şansı biraz yaver gitmemiş 87 88 puanlı ingilizcesi iyi adamların sınava giriş hakkını gasp ediyorsunuz
-
Sizce kaçta kapatır arkadaşlar? Benim puanım da 85 ama başvurup başvurmamakta kararsızım.
-
@paulo-dybala 88 küsür bekliyorum
-
Belge gönderdikten sonra arayan oldu mu hiç
Veya aranan -
Başvurunun yaklaşık 300 olduğu söyleniyor arkadaşlar.
-
@paulo-dybala çokmuş
-
@paulo-dybala 16.30 civarında 310du
-
Bugün sonmuydu
-
300 kişi başvurdu ise 87 ye düşer mi acaba 🥺
-
@gizem33, içinde söyledi: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
300 kişi başvurdu ise 87 ye düşer mi acaba 🥺
duser.
-
@gizem33 300 kişi başvurmuşsa eğer, 86-87 civarı kapatır.
-
@ahmetozcelik35 inşallah öyle olur hocam.
-
sınava katılacakların listesi açıklandı. 86,30 puan ile kapattı. ben dahil sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar
-
@ahmetozcelik35 listeyi indirebildinizmi siz
-
@friedman-25 evet, listede varım.
-
@ahmetozcelik35 ne güzel
-
Listeyi indiremiyorum ben sizde de aynı sorun varmı arkadaşlar. Dosyaya tıklanmıyor bende
-
@friedman-25 telefondan mı indirmeye çalışıyorsunuz hocam?