hesabı komple kapatma
-
@onuktekin Kapitalizm tam da böyle bir şey işte
-
@paretowilfredo bi ara da sık sık onunla etiketliyorlardı
-
@onuktekin Aslında onun da bir mantığı var dostum. Farkettinse site içeriğinde de ilan metni bire bir yok. Anti-intihal Bu da yine teknik bir gerekçeye dayalı Teknik ekip mi bizi yönetiyor biz mi onları anlamadım
-
@onuktekin Ha şunu demeden edemeyeceğim. Dışarıdan bakan çoğu kişide, özellikle de her işi yaparımcılar var biliyorsun, onlar tarafından şu sözlerin bizim için söylendiğinden eminim.
Yeaa bi site kurmuşlar ne var yeaa ben de kurarım.
Yeaa bunlar da parayı kırdı yeaaa ben de kırarım.
Yeaa bunların da yaptığı işte ne var yeaaa ben de yaparım.vs. vs.
O kadar kolay olsa ve bu kadar inceliği olmasa ki bunlar sadece belki bu ince noktaların 100'de 1'lik kısmıdır, herkes bir site açardı, kurardı, bunca çok ziyaretçiyi, üyeyi idare ederdi
-
@paretowilfredo farkettim bundan olduğunu düşünüyordum lakin makalelerde,ilan haberlerinde giriş kısmı bir türlü bitmek bilmiyor memur maaşları ne kadar? Ne kadar memur maaşları? Memur maaşlarının ne kadar olduğu haberimizde? Haberimiz memur maaşını anlatacak. Bir memur maaşı nasıl hesaplanır? Memur maaşını açıklıyoruz.
-
@paretowilfredo açıkçası bu işler hem maliyetli hem de yönetimi zor işler. İşlerin yasal boyutlarını yönetmek de zor teknik kısımla ilgilenmekte. Wordpress bloğu açmak değil bu. Parayı vursanız keşke de bir medya şirketine dönüşse keşke. Yani inşallah olur o da
-
@onuktekin kapitalizm kimleri kimleri yutmuş
-
@onuktekin Eskiden makara yapardım ben de haber siteleriyle ama. Bunun da gerekli olduğunu görüyorsun dostum bir yerden sonra Ha şu var, habercilik anlamında çalışmalarımın tamamında gözettiğim temel kaideler var. Doğru bilgi vermek. Doyurucu bilgi vermek. Şişirme haberden, yazıdan, makaleden azami kaçınmak. Ne kadar bilgi içerebilecekse bir yazı o kadar bilgiyi ihtiva eder biçimde olmalı benim kalemimden çıkarken. Bu yönden bahsettiğim evet ince noktaları da uygulamak ancak diğer yandan da gerçekten okuyana bilgi vermekten de uzaklaşmamak.
Haber sitelerinin çoğunda şu var malesef. Kantin peynirli poğaçası gibi sadece aroma içeren haberler. Bkz. PTT personel alımı haberleri. Ben bir tane yaptım, içeriğinde de gerçekten bilgiler var sürece dair. Evet bir girizgah var. Ama gelişme ve sonuçta kesinlikle yararlı şeyler var. -
@aroma be hey goca dünya be heyyy
-
@onuktekin, içinde söyledi: hesabı komple kapatma
@paretowilfredo açıkçası bu işler hem maliyetli hem de yönetimi zor işler. İşlerin yasal boyutlarını yönetmek de zor teknik kısımla ilgilenmekte. Wordpress bloğu açmak değil bu. Parayı vursanız keşke de bir medya şirketine dönüşse keşke. Yani inşallah olur o da
İnşallah dostum. Hayatında 10 bin TL'yi, 10 kişiyi bile idare etmemiş, bir sosyal medya hesabından, bir gruptan çıkamamış kişilerden olmamak en önemli derdimiz Vizyonumuz büyük. Kendimizce bir misyonumuz da var. Tercihini Yap başlı başına bir misyondur. İnşallah emekler karşılıksız kalmaz dostum.
-
@aroma Eh dostum, Google'ın neden kapandığının bile Google'da arandığı bir dünyada kim direnebilir?
-
@paretowilfredo yani açıkçası aramada çıksın diye yapılıyor diye düşünüyorum. Yani o kadar çok o kalıp geçsin ki aramada öne çıksın diye yapılıyor anladığım kadarıyla. Bir yerden sonra boğuyor ama
-
@onuktekin Ben bu şişirme yolunun yerine dostum farkettinse daha geniş bir zemine yaymaya çalışırım hep. Mesela GUY sınavı ne zaman? Mesleğe giriş, puan türü, sınav konuları, il tercihlerine de yer veririm ki aslında yine asıl gayeme dönerim. Bilgi vermek. Çünkü GUY sınavının ne zaman olduğunu merak eden ziyaretçi muhakkak bunlara dair de bilgi arıyor/arayacaktır. Diğer türlüsü gerçekten sıkıcı ve şişirme oluyor. Bundan kaçınılabildiği kadar kaçınmaya çalışıyoruz.
-
@paretowilfredo ben abartıyorum biraz sokak röportajları ne zaman başlayacak? Yani kanala sokak röportajları gelse ya. Biz de Kızılay'da içimizi dökelim arada
-
@onuktekin Bu format olmasa bile dostum aslında güzel projelerim var interaktiviteyi artıracak formatta. Bakalım, zaman içerisinde inşallah yavaş yavaş hayata geçireceğiz
-
@paretowilfredo kapitalizm bi sarmal ancak kaptirinca yutulmamaya çalışmamız lazım . Sitenin fayda/ maliyetini bizler sanrim yalnızca fayda kısmı ile ölçmeye kaçıyoruz o sebeple haksiz sitem ve eleştiriler olabiliyor ancak syadlaar bazı bazı beni de boğuyor ne edelim dostumuz için katlariniz sorun yok
-
@paretowilfredo bakıyorum da bizimle ilgili belgelsel, röportaj cidden az. Ne hikayeler çıkar oysa. Puan sıralamasında 1. olarak mülakata kalıp elenen bunu da 10 defa yaşayan arkadaşlar var. Ne hikayeler ne hikayeler var bizde. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da şunca sene bununla ilgili bir belgesel hazırlayabilirmişim. Neyse keşke bunu yapan olsa bu da buradaki topluluktan, ty den çıksa keşke. Kaplamadan nerelere geldik değil mi
-
@onuktekin Ah dostum, zaman ve tabi bir şeylerin olgunlaşması konusu var önümüzde engelleyen unsur olarak. Yoksa kafamda neler var neler Hem istişareye önem veriyorum ben. En güzel fikirler bu tip meclislerden çıkar. Fikirlerin kıymetli dostum. Kim bilir belki bir gün daha fazla işi hayata geçiririz
-
@paretowilfredo Allah sağlık, sıhhat, irade ve maddi imkan versin. Nasip etsin inşallah
-
@onuktekin Kısaca ASPAVA mı
Amin dostum inşallah Güzel günler bizim olsun.