hesabı komple kapatma
-
@onuktekin aylardır Onur Tekin diye okuyorum daha yeni Onuk olduğunu farketmem peki
-
Bende y.ayrancioguz nicklj bir kardeşimiz var. yaygaraci oğuz diye okuyorum:)
-
-
@paretowilfredo bu grip hali bilinçaltımı açık ediyor. Bir SSK olsa hayır demem. İki olsa gözlerim parlar ama ayrancı tarafındaki ilk Aspava olacak. Diğerlerinin ikramı o kadar iyi değil
-
Hala favorim @kamuporseleni çok sonra farketmiştim personel yazmadigini
-
@onuktekin Bu ara çok yoğunum dostum ama bir dahaki Ankara faslında bir gece ansızın gidebiliriz
-
@LioN Ben yayık ayrancı diye dusundum neden bilmiyorum da. Aciktik mi ne ya.
-
@paretowilfredo hiç hayır demem
-
@onuktekin ne yapacan aspavayi ciğerci keko dayi duruyor mu hala orda:)
-
@albertcamus aaa ben şimdi siz söyleyince personel yazmadığını fark ettim
-
@LioN, içinde söyledi: hesabı komple kapatma
@onuktekin ne yapacan aspavayi ciğerci keko dayi duruyor mu hala orda:)
@onuktekin duruyorsa ayrancıda mutluya da gidebiliriz ayrancı denmişken
-
@LioN keko dayıyı bilmiyorum da ciğerci apo var. Orası çok iyiydi bozmadıysa gelsin şişler gitsin şişler
-
-
-
@paretowilfredo bayadır da gitmedim o tarafa ya ama.duruyordur bence. Ayrancı'da bur şeyler değişmeden kalabiliyor şükür. Ankara'nın son kalesi
-
@onuktekin Bugün ne kadar çok işle ilgilendin öyle hasta hasta:)) nişan, düğün şimdi burda forum sorunlarımız derken dürüm muhabbetini görünce dayanamadım, bitiremediğim SSK'yı kimin yediğini hatırladım
-
@albertcamus çok ayıp bu videoyu şikayet edicem böyle şeyler paylaşılmamalı forumda
-
@albertcamus bunların bir menemen sahnesi vardı. O bölümün hepsini akbabuşun evinde çekmislerdi hani. Ne zaman izlesem acikirim:)
-
@plansız ya öyle 3 tane rahat yerim oradakinin ikramı zayıftı yukardakinde kaşarlı mantar, köz biber domates off offf öyle 4 yerim
-
@onuktekin şu aspava muzdaripliğim bitmeyecek mi ? Arkadaş götürdü sonra bol buabilirsen adresi her yer aynı