İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@mini3366, içinde söyledi: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Uzman yardımcılığı için ilk 19da olup da iş bulmuş veya mülakata gelmeyecek olan var mı?
varsa diğer arkadaşlardan da bildiren olursa çok sevinirim
-
@MuslimSolider sağolun yanıtladığınız için
-
@luce onu bilmiyorum hocam ama kendi sitesinde SSS adlı bir pdf var. Orada "Kurum personeline yılda 12 Maaş + 4 İkramiye + 2 Performans Primi verilmektedir. İki
kadro arasında özlük hakları bakımından da küçük farklar bulunmaktadır. Kuruma yeni
başlayan bir idari memur ile uzman yardımcısı arasında ortalama 250-300 TL arası maaş
farkı bulunmaktadır.
Her iki kadro için de lisan tazminatı bulunmaktadır. Geçerli dil belgeleri ise KPDS/YDS,
IELTS, TOEFL ve ÖSYM tarafından geçerliliği bulunan diğer uluslararası dil belgeleridir." diye bir ibare var.Ayrıca:
SORU 9. Kurumunuzda istihdam edilen personelin tabi olduğu hukuki rejim nedir?
CEVAP: Kurum personeli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na bağlı olmayıp 4857
sayılı İş Kanunu’na tabidir. Bunun yanında ihracatçı birliklerine ait yönetmelikler de
bulunmaktadır. İstihdam edilen personel daimi hizmet sözleşmeli olarak görev
yapmaktadır.
SORU 10. Kurumda çalışan personele sağlanan imkânlarınız nelerdir?
CEVAP: 4857 sayılı İş Kanunu’na göre verilen evlilik, doğum ve ölüm yardımlarının yanı
sıra Dış Ticaret Kompleksi içerisinde personelimize yönelik ücretsiz öğle yemeği ve
İstanbul’un çeşitli bölgelerine ücretsiz servisi bulunmaktadır.
Kurumun çalışma saatleri 09:00-17:30 arasındadır. Kurum personeli için saat 12:30-13:00
arası öğle arası bulunmaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri çalışma yapılmamaktadır.Yukarıdaki bilgiler de var.
-
@Uzmanadayı çok teşekkürler
-
Envanterden bu yana 11 gün geçti hala davet gelmedi
-
Arkadaşlar idari memur ile uzman yard. Arasında dil puanından kaynaklanan ciddi bir fark oluşuyor 250-300 Tl değil yani haberiniz olsun. Sitede öyle yazıyor ama gerçekte öyle değil.
-
Muhtemelen KPSS'yi göz önüne alarak ertelemişlerdir. Yine de Eylül bitmeden yaparlar heralde.
-
Kurumla mülakat tarihleri hakkında görüşen oldu mu
-
Arkadaşlar merhaba. Az önce maillere HES koduyla alakalı bir mesaj geldi. Benim bu konuda merak ettiğim bir şey var. Dün KPSS giriş belgeleri açıklandığında üzerinde bir HES kodu görünüyordu. Uygulamadan koda bakınca 125 gün kullanım süresi yazıyor altında da ÖSYM sınavı diyor. Bu kodu burada da kullanabiliyor muyuz. Başka kod oluşturmak gerekirse süresiz kod istemek mi gerekir?
-
@Uzmanadayı sanıyorum o kod sadece ösym sınavlarında kullanılıyor. Yeni bir kod oluşturun garanti olsun.
-
Keşke mülakat tarihleri hakkında da bilgi verselerdi. Vaka sayılarının sürekli arttığı bu günlerde katılıp katılmama kararını daha net verebilirdik. Şehir dışından gelip gitmek sıkıntı yaratabilir çünkü.
-
@başarısız teşekkürler hocam. Vaka sayısına gelirsek birkaç hafta boyunca 1-2 bin aralığında seyredecek gibi duruyor. Belki yeni önlem kararları alınabilir ama mülakata girmeyi engelleyecek bir şey olacağını şahsen düşünmüyorum. İşin bence en önemli yanı vaka sayılarının artmaya başladığı bu günlerde özellikle mülakata kadar kendi sağlığımıza dikkat etmek. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
-
Önceki alımlar neye göre olmuş bilen var mı mülakat liste sıralamasına göre mi
-
Merhabalar, kurumla görüştüm. Hes kodu istendiğinde mülakatları yapmayı planlıyorlarmış fakat bu süreçte tekrar ertelenmiş. Online mülakat seçeneğini sordum düşündük fakat yönetmeliğimizde yok dedi ilgili kişi. Doğrusu yönetmelikte bu maddenin değiştirilmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Sizler de arayıp bu seçeneği dile getirirseniz yönetmelik değişikliğine gidebilirler. Aksi taktirde süreç uzarsa iptal olabilir diye düşünüyorum.
-
@semiramis Mülakat işinin fazla uzadığını düşünüyorum. Keşke 1-1,5 ay önce vaka sayılarının görece daha az olduğu zamanlarda olsaydı. Dönüşümlü ve esnek çalışmanın olduğu, vaka sayılarının arttığı şu günlerde mülakat süreci imkansıza yaklaştı maalesef (özellikle özel bütçeli idareler için). Kurumu arar online mülakat seçeneğini söyleriz ama değiştireceklerini sanmıyorum..
-
Kurumla görüşen oldu mu?
-
@mini3366, içinde söyledi: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Kurumla görüşen oldu mu?
Durumla ilgili güncel bir bilgi sahibi olan var mı?
-
Arkadaşlar memurlar.net e yazalım bu durumu
-
@oaydin91 haftalar önce hala sonuç açıklamayan hazine ve maliye bakanlığı için yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam memurlar.nete fakat henüz konuyla ilgili bir haber paylaşımları olmadı takip ettiğim kadarıyla
-
@oaydin91 haftalar önce hala sonuç açıklamayan hazine ve maliye bakanlığı için yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam memurlar.nete fakat henüz konuyla ilgili bir haber paylaşımları olmadı takip ettiğim kadarıyla
Şimdi kontrol ettim konuyla ilgili haber yapılmış
https://www.memurlar.net/haber/924773/uzman-yardimciligi-sinavi-2-5-aydir-aciklanmiyor.html?utm_source=headlines