İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar whatsapp grubu var mı uzman yardımcılığı için?
-
Arkadaşlar bu kurumda çalışan yada bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun kamuda düz memurluk mu yoksa ihracatçı birliğinde idari memurluk mu??
-
@stringerbell hocam size özelden yazdım ama görmediniz sanırım grup ile ilgili.
-
@hayat999 wp grubu mu var hocam
-
@feliks9 evet hocam.
-
@hayat999 hocam beni de alır mısın gruba
-
İmmib ve bunun gibi birlikler nereye bağlı arkadaşlar, Ticaret Bakanlığı'na mı bağlı direk ?
-
@tobininq TİM e bağlı o da Ticaret Bakanlığına
-
@uzmanadayı teşekkürler hocam
-
Uzman yardımcılığı için mülakat nasıldı, giren arkadaşlar bilgilendirebilir mi
-
Mülakat sonucu bugün belli olmayacak mıydı , haberi olan var mı
-
@luce Hocam sabah insan kaynaklarını aradım. Yetiştirebilirsek bugün yetişmezse de haftaya belli olur dediler.
-
@dust7 teşekkürler
-
Umarım pazartesiden sonraya kalmaz
-
Açıklandı arkadaşlar hayırlı olsun
-
@delikupeli hayırlı olsun.
-
İşe başlama tarihi hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar, kurumla görüşen vs.
-
@mini3366 454 08 34 ya da 454 08 58 i arayın dediler , aradım belli değil dedi insan kaynakları
-
Geçen hafta aradım. Henüz tebligatları yollamamışlardı. Tebligatlar ulaştıktan sonra 15 gün içinde ne zaman belgeleri teslim edersen o zaman başlıyormuşsun. Yani herkes için ortak bir tarih yok sanırım.
-
Benim de bir sorum olacak. E nabızdan ben "kronik hastalık durum belgesi" alamıyorum. Kronik hastalığım olmadığı için yani risk olmadığı için rapor vermiyor. Siz nasıl hallettiniz? Ya da istenilen başka bir belge mi?