İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@dust7 Ulaşmaya çalışıcam bir şekilde çünkü çok kötü hakkım yenmiş olacak
-
@DilekOzturk aynı anda başka birlik ilanına başvurdunuz mu?
-
@lafz evet dönüş yaptılar şimdi dilekçe yazıp başvurumu geri çekmiştim dilekçeniz olduğu bilgisi alındı ama yönetmelikte böyle bir madde yok demişler kim yönlendirdiyse beni habire sonuç açıklansa diye bekliyorum
-
@DilekOzturk ilginç gerçekten arayarak bilgi alacağız bir şekilde
-
@DilekOzturk eğer iki tane birlik ilanına birden ikisinde de süreç devam ederken başvurduysanız başvurunuz kabul görmüyor diye biliyorum
-
@lafz öyleymiş hayırlısı
-
@DilekOzturk geçmiş olsun hocam oaib var ona başvurun isterseniz
-
Ben de bilmiyordum İmmib ve İtkib'e aynı anda başvuru yapmıştım. İtkib'den aradılar birinden dilekçe gönderip feragat edin yoksa ikisi de geçersiz olacak dediler. Ben immib'den başvurumu çektim. İtkib listesine girdim.
-
Puanı yüksek olup sıralamaya giremyenler liste kpss puanına göre ilan edilmiş. yds puanları da dikkate alındıysa ondan olabilir
-
Kurumu arayıp mülakat tarihi hakkında bilgi alan var mı?
-
Idari memur kadrosu icin whatsap grubu var mj acaba yoka kursak mi sizcede??
-
@çölkaplanı kuralım bence
-
kuralım bence de
-
özelden yazaın arkadasalar no ları kurayım
-
açıklandı mı acaba
-
@jamiryoo liste belli oldu
Arkadaşlar uzman yardımcılığı için de WhatsApp grubu kuralım. mesaj atabilirsiniz numaraları. -
Arkadaşlar uzman yardımcılığı için Whatsapp grubu kurdum. Katılmak isteyen mesaj atabilir.
-
OAİB personel alımını iptal etmiş. İnşallah burada da iptal etmezler.
-
@oaydin91 Oaib başvuru sürecindeyken iptal etti hocam. Burada mülakat listesi uzun süredir belli. İptal edeceklerini düşünmüyorum
-
1 Haziran itibariyle şehirler arası seyahat yasağı kalkacaksa mülakat tarihi de Haziran içinde belli olur inşallah.