İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Mülakat ertelenmiştir de en azından sıralama belli olsaydı ya.
-
Eğer ertelenmeseydi 2,5 yıldır başladığım şu süreçte gireceğim ilk mülakat olacaktı. Ne şanssız bir nesiliz görmediğimiz felaket kalmadı kaç milyonluk dünyada sezon finaline denk geldik resmen. İnşallah bu süreci en az kayıpla atlatırız ve her şey normale döner. Alıştık zaten beklemeye.
-
Arkadaşlar ben kurumu aradım. Mülakat listesiyle tarihi aynı anda açıklanacakmış. İK’daki yetkiliye mülakat listesinin daha erken açıklanma ihtimalinin olup olmayacağını sordum. Listeye giremeyenler olursa diğer birliklere başvurabilir en azından dedim. Şu an OAİB’le DAİB’in başvurusu var dedim. İlana başvuranlar arasın en azından benim söylediklerimi söylesin. Çok kişi ararsa belki listeyi açıklarlar.
-
@oaydin91 ortalama bir saman verdi mi hocam
-
@oaydin91 Aynen öyle hocam ben de aradım kurumu durumu izah ettim. İnsan kaynaklarındaki hanımefendi durumu anlıyoruz olabildiğince erken açıklayacağız dedi. Şu süreçte mülakat yapılamaz evet ama listelerin açıklanması gerekiyor ki ona göre herkes kendine bir yol haritası belirlesin.
-
@yakupcemil81 yok hocam. İlana başvuran herkesin araması lazım.
-
Hocam merhabalar. Aradığınız numarayı da paylaşabilirsiniz misiniz
-
@semiramis 0 (212) 454 00 00
-
Arkadaşlar başvuran herkes paylaştığım numarayı arayıp sorsun.
-
@oaydin91 evet arkadaşlar herkes ararsa sonuç elde eder. En azından listenin yayınlanmasını sağlarız.
-
Başka bir kurum dün mülakat listesini yayınladı ancak mülakatları sonraki bir tarihte yapacağını duyurdu. En azından listeler açıklanabilir. Kalamayan arkadaşlar başka kurumları değerlendirebilir. Başvuranlar arayıp durumu anlatırsa en azından listeyi açıklayabilirler.
-
Arkadaşlar kurumu ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi olur.
-
@başarısız hangi kurum?
-
@icav ulusal bor araştırma enstitüsü
-
Arkadaşlar ilana başvuran herkes kurumu arayıp mülakat listesini sorsun. Rica ediyorum.
-
@oaydin91 ben dün aradım hocam. Diğer arkadaşlar da lütfen arasınlar. Pazartesi ya da salı günü açıklanabilir dendi ama bu da belirsiz. Talep etmemiz şart. Lütfen herkes arasın.
-
Belirsizmiş
-
@ank3435 herkese ayrı bir şey söylüyorlar galiba
-
Ben de aradığımda açıklanabileceğini söyledi ama kesin olmamakla birlikte. Fakat başvuru yapanlar ararsa bunu dikkate alıp açıklayacaklardır. Lütfen arayın arkadaşlar.
-
Bugun açıklansa iyi olur artık