İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Kurumu arayan oldu mu?
-
@oaydin91 ben aradım önümüzdeki hafta diyorlar bu kadar uzun süren şey ne anlamadım alt tarafı puanları sıralayıp yayınlayacaksın
-
Akib' in mülakatı yapılmış sonucu açıklanmış. Başvurusu bizimle aynı tarihte bitiyordu.
-
@yakupcemil81 akibin sonuç nerede açıklandı?
-
@icav web sitesinde
-
@yakupcemil81 ben göremedim link atar mısınız
-
-
İK’yı aradım. Mülakat listesinin ne zaman açıklanacağı belli değilmiş. Süreç devam ediyormuş.
-
İnşallah her mülakat gibi bu da ertelenir. Çünkü şu durumda İstanbula gidemeyeceğim ve birinin hakkına girmiş olacağım maalesef. Bence onlar da salgın sebebiyle süreci uzatıyor. Tedbirli olmak lazım
-
@ank3435 Haklısınız hocam. Böyle bir durumda mülakat yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile giden sayısı çok düşük olacaktır. Ben de bu dönemde gitmeyi düşünmüyorum
-
Bundan sonra açılan ilanların sonucu bile belli oldu bir tek bu belli olmadı. Bence sonuç bir an önce açıklansın.
-
İtkib'den aradılar. Bakanlıktan genelge gelmiş. Tüm mülakatlar ertelenmiş. Tarih belli değil. Bu durumda immib'in işler yoluna girene kadar sonuçları açıklamayacağını düşünüyorum. Çünkü mülakat tarihi veremeyecekler.
-
@ugurovali şaka gibi ya
-
Acaba oaib başvuru süresi uzatılır mı?
-
@lafz onu sormak lazım hakikaten ya.
-
Sorup bizi de bilgilendiren biri olursa güzel olur
-
@lafz oaib’le görüştüm. Başvuru süresi uzatılmaz ama mülakat ertelenir dedi. Bir de başka bir ihracatçı birliğine başvuran buraya da başvurmasın sıkıntı olur dedi.
-
Arkadaslar bakanliktan time ve birliklere gonderilen genelgeyle alim surecleri mulakatlar ilk etapta en az 1 ay ertelenmis alimlarda herhangi iptal soz konusu degil basvuru tarihi onceden bittigi icin alim ve basvurulariniz gecerli olacak hatta puan siralamalari yapilmis ama malum ulkenin durumundan surec uzayacakmis bu yuzden siralamayi da tarihi de daha ilerde beraber aciklayacaklarmis belirsizlik var ve bir sure de ongorulemiyormus. Zor zamanlar Allah milletce yardimcimiz olsun.
-
@oaydin91 Ben orta anadolu istiyordum bize haksızlık oldu gerçekten
-
Son durumlardan sonra kurumu arayan oldu mu arkadaşlar?