İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Pazartesi oldu haydi bakalım duyuruların başına
-
Arayan var mı kurumu
-
Kurumu aradım. Mülakat listeleri bu cuma gününe kadar belli olacakmış. İki mülakat olacakmış. İşe başlatma ortalama 1 ay sürüyormuş.
-
@oaydin91 mülakat sonuçlarından sonra mı 1 ay sürüyormuş ?
-
@yakupcemil81 evet ortalama
-
Bugün yarın belli olur inşallah artık.
-
itkib'e idari memurluk için başvuran oldu mu?
-
@ugurovali ben başvurdum hocam
-
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün içinde listelerin açıklanmasını bekliyordum ben ama acaba bu corona meselesi bu işi de etkiler mi nasıl olur hiç rayan bilgi alanınız oldu mu acaba? @feyzasezen92 hocam sizin bir duyumunuz var mı?
-
@yakupcemil81 etkilemez bence. Ama bir an önce sürecin bitmesi lazım. Orta Anadolu ihracatçılar birliğine de başvurmak isteyenler var çünkü
-
@ank3435 inşallah etkilemez hocam oaib e başvurabilmek için de bir an önce bu sürecin bitmesi lazım 3 hafta oldu bugün artık açıklasalar bari
-
Cumaya kadar açıklanacak demişlerdi bugün açıklanır takipte kalalım
-
Tim den kaynakli gecikmeden dolayi onumuzdeki hafta aciklanacak diye duydum bugun zor arkadaslar. virus konusu gundemde ama bu alim surecini uzatmaz aksine kisaltir diye tahmin ediyorum cunku yoneticilerin yurtdisi pragramlari ile bir cok fuar ve etkinlikler de iptal ediliyor dolayisiyla mulakat isleri icin takvim bosaliyor bu arada boyle alim vs idari isleri bitirirler diye tahmin ediyorum. Hepinize basarilar.
-
İTKİB açıklanmış idari memur p24 73--- uzman yardımcısı p3 70 ile kapatmış
İnşallah bugün İmmib de açıklansın artık -
@yakupcemil81 Mülakat tarihleri de 6 gün sonra çok hızlı bizim de mi öyle olur acaba arkadaşlar var mı bilginiz?
-
@yakupcemil81 Çok düşük kapatmamış mı ya
-
@NeverLetGo valla hocam bana da öyle geldi ama uzmanlık malum yds istiyor idari memurluk ise p24 ile alıyor bence p3 olsa daha yüksek olurdu bundan
-
benim ümidim yoktu. orta sıralardan girmişim. immib'le aynı anda ilana çıkması sanırım etkili oldu. onun alım sayısı daha çok ama itkib'den yüksek kapatacağını düşünüyorum
-
@ugurovali hayırlı olsun hocam mülakattan sonra deneyimini burdan yazarsan seviniriz başarılar.
-
@yakupcemil81 inşaallah hocam