İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@dzndr hocam galiba burda bana diyorsunuz amacim polemik falan degil yanlis anlasilmasin sadece aciklama geregi duydum. Kimseyi keklemek gibi bir amacim yok zira basvuruyla hic bir ilgim yok yalnizca immib de idarede calisan ve hatta ik sube mudurunden bizzat duyduklarim ve kurumu calisanlardan ve aile iliskimden dolayi gecmisten bu yana tanidigim icin her defasinda “kesin olmamakla” birlikte diyerek iyi bildiklerimi yaziyor bu mecradaki arkadaslar genelde kurumu tanimadigi icin yardimci olmaya calisiyorum. Elbette yanildigim yerler olabilir ama genel olarak iyi bilmedigim birseyi buraya yazmam. 2018 yilinda mulakata kaldim olmadi. Bunun disinda Ne basvurum ne de kurumla bir iliskim yoktur. Siz yalan yada yanlis oldugunu ima ediyorsaniz elinizde varsa madem gecen senenin liste lutfen siz de burada paylasin insanlar bilgilensin soru isareti kalmasin. Ayrica mulakata benim bildigim 4 kati kaliyor 34 kisi nasil kaldi acaba dorde bolunmeyen? Tesekkurler
-
@feyzasezen92 geçen sene farklı puan türlerinden alım oldu. bir grup için 10 kişiden az başvuru olursa başvuran herkes çağırılacak die bir madde vardı. Daha sonra 2 grubu birleştirmişlerdi die hatırlıyorum.
-
@limonagaci yaniliyorsunuz hocam Sizin soylediginiz farkli puan turleri birlestirilmesi 2 farkli uzman yardimcisinda oldu ama orda da mulakata kalan 34 degildi arkadasin bahsettigi kazanan siralamalar Ve 34 kisi mulakata kalan idari memur icin gecerli ve 9 idari memur lisans mezunu p3 ile alimi icin mulakata kalan 36 kisi oldu + 3 idari memur onlisans p93 12 kisi mulakata kaldi birlestirme soz konusu degildi.
-
@feyzasezen92 uzman Yardımcılığı hakkında bilginiz var mu kaçla kapattı
-
@luce gecen yili bilmiyorum hocam onceki sene 85,32 ile mulakata sondan 2. Sirada girdim iibf den
-
@feyzasezen92 pardon 82,32 olacakti yanlis yazmisim
-
@feyzasezen92 evet şimdi bilgisayarımın indirilenler bölümünden listeyi buldum kontrol ettim uzman 1-2 birleşince 20 kişi mülakata kalmış 20.kişinin p3 puanı 83,81 kazananların sıralaması 11,4,6,13,19. herkese başarılar
-
@feyzasezen92 teşekkürler
-
Arkadaslar iyi aksamlar Allah sehitlerimize rahmet etsin kalanlarina sabir versin milletimize guc versin. Boyle gunler cok zor ama daha once yazdiklarimda yanlis bildigim birseyi sizi de yaniltmamak icin duzeltmeye yaziyorum. Uzman yardimciliginda mulakata p3 puani siralamasina gore davet ediliyormus ama mulakat surecinde p3 ile yds yada denk puan ortalamasindan bir siralama yapilip mulakat komisyonuna veriliyormus yani yds puani da onemliymis gecen seneki mulakat ta bu uygulama yapilmis yeni ogrendim hepinize basarilar
-
@feyzasezen92 Hocam çok güzel bir haber oldu bu benim için teşekkürler . Geçen seneki listede KPSS puanına göre ilk 5 kişinin kazanmamiş olmasını da bu duruma bağlayabiliriz o zaman.
-
mülakat kaçta oluyor bilen var mı
-
@NeverLetGo muhtemelen oyledir hocam ben gecen seneki alimda yurtdisindaydim ve bu bilgileri aldigim tanidigim da dogum iznindeydi o sebeple gecen seneki surecin bilgilerini yeni ediniyorum ama arkadaslarin soyledigi gibi liste bilgisi benim icin hala muallakta. Sonuc olarak uzmanlikta yds Puan katkili bir liste yapiliyormus keske benim girdigimde de hesaba katilsaydi 92 puan ile 70 puan bir tutuldu ve bana hic yds etkisi olmadi hayirlisi ama sizin adiniza sevindim
-
Arkadaşlar Merhaba, AKİB'e de başvuru yapan oldu mu?
-
@ctrlf Hocam AKİB'e da derken iki birliğe aynı anda başvuru yapılırsa her iki başvuru da iptal ediliyor.
-
Bugün İmmib'i aradım arkadaşlar. Başvuruların puan sıralaması yapılmış onay için TİM'e gönderilmiş. Biz şu an TİM'in onayını bekliyoruz ordan onay gelir gelmez açıklanır İmmib'in süreci planlı ve herşey hazır yalnızca onay sürelerinde bekleme olur dedi kadın. Israrla sıralamanın nasıl olduğunu kaç puanla kapattığını falan sordum ama nafile resmi siteden açıklanmadan bu bilgi verilemez dedi biliyor gibi geldi sanki bana zorladım ama nuh dedi peygamber demedi ya
-
Sıralama cuma gününe kadar belli olur sanırım.
-
@oaydin91 inşallah öyle umut ediyoruz hocam
-
Arkadaşlar atamaya teşkil edecek puan direk mülakat puanı mı oluyor yoksa mülakat ile kpss nin aritmetik ortalaması mı bilgisi olan yazabilir mi ? teşekkürler
-
Kurumu arayan oldu mu?
-
Pazartesi kurumu aradım tim e yollamışlar onları bekliyorlarmış. Bugün tim i aradım immib bilir tarihleri, kendileri ayarlıyorlar dedi. İmmib de sizden liste bekliyor zaten dedim. Söyleyemezmiş, mülakat tarihlerini immib e soracakmışız. Konu yine başa döndü