İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@çölkaplanı 89,12 senin?
-
@luce mülakatta pek birşey değişmiyormuş hocam referans torpil olayı olmuyormuş afaki bir mülakat olmadığı sürece puan soralamasına göre alım yapılıyormuş o yüzden uzman yard. İlk 19 idare memurluğu ilk 7 gibi görünüyor alınan bilgiler dahilinde
-
@feyzasezen92 geçen sene 700 başvuru olmuş bu sene için 2 gün önce 200 civarı duymuştum ama demek ki son gün arttı
-
@North-remembers Son gün ne kadar artabilir hocam 700 kişi başvurduğu dönemdeki listeye ulaşabilir miyiz acaba bilginiz var mı
-
@North-remembers hocam 500 kişi birden son günü mü beklemiş? Sizin bilgi aldığınız kurumdan mı doğrumudur acaba?
-
@North-remembers arkadaslar gecen seneye gore nasil bilmiyorum ben sadece “bekledigimizden fazla basvuru var” diye duydum. Beklenilenle gecen seneki sayi ayrimini bilmem
-
@yakupcemil81 teşekkürler ️
-
@luce rica ederim
-
@yakupcemil81 87.95
Rahat gelir -
@çölkaplanı inşallah hocam idari memurluktan bahsediyoruz demi uzmanlık değil
-
Geçen sene uzman Yardımcılığı kaçla kapattı bilen var mı
-
@yakupcemil81 idar memurluk evet hocam.
-
arkadaşlar duyuru mu güncellendi, kurumun sitesinde duyuru tarihi 18 şubat 2020 yazıyor yani 3 gün önce? anlam veremedim bilen var mı
-
@mini3366 ilan metninde bir değişiklik göremedim ben başvuru süresinin dolması yaklaştığı için duyurularda önde görülsün diye mi düşündüler acaba
-
Başvurular bitti. İnşallah hızlı ve adaletli bir süreç olur hayırlı haberler alırız herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@NeverLetGo başvuru yapanlar gizli tutuluyor diye biliyorum ama mülakata kalanların listesi mevcuttu sitesinde
-
@yakupcemil81 hocam geçen sene 700 kişi başvurmuş bu sene değil o kadar yokmuş
-
@North-remembers Anladım hocam sağolun
-
Geçen seneki alım kaçla kapattı bilen var mı?
-
@North-remembers teşekkürler hocam bizim için daha iyi