İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@oaydin91 @North-remembers hocam siz bu konuda bilgi verebilirsiniz sanki?
-
@yakupcemil81 Geçen seneye ait duyuru linkini aradım aradım bulamadım internet sitesinde. Hatırladığım kadarıyla 88 veya 87 küsür puanla kapatmıştı idari memurluk.
-
@North-remembers uzman Yardımcılığı nı biliyor musun
-
@North-remembers abartma :))
Gecen sene 84 ile kapadi -
@çölkaplanı Uzman yardımcılığı kaçla kapadı bilginiz var mı hocam , bir de idari ve uzmanlıkta alınacak kişi sayısı kaçtı ?
-
@North-remembers sitedeki bütün duyuruları gezdim ben de bulamadım hocam alım kaç kişiydi idari memur?
-
@yakupcemil81 9 kişilik alim 84 kusurle kapadi
-
@çölkaplanı başvuru bittikten Ne kadar sonra açıklanmıştı mülakat listeleri hatırlar mısınız?
-
@çölkaplanı geçen yılki uzman yardımcısı alımında kaçla kapattı acaba ibf kadrosu için
-
@feyzasezen92 hocam mülakat listeleri zamanı ne zaman açıklanır bilginiz var mı?
-
@yakupcemil81, içinde söyledi: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@feyzasezen92 hocam mülakat listeleri zamanı ne zaman açıklanır bilginiz var mı?
Tim muhtemelen aib itkib ve immibin listelerini aynı anda değerlendirip kurumlara gönderir. 2-3 hafta bulur açıklanması.
-
Bir sorum olacak arkadaşlar bu yönetmeliğe falan tam bakamadım ama şimdi bu birlik çalışanları TİM çalışanı mı olmuş oluyor?
-
@yakupcemil81 yani demek istediğim timde çalışan personel birlikte çalışan personelden üstün müdür bir astlık-üstlük ilişkisi yada imkan farkı var mıdır?
-
Kurumu arayan oldu mu liste için
-
2-3 hafta diye yazmıştı biri burada. Haftaya belli olsa bari.
-
Arkadaslar merhaba herkese mulakatta basarilar dilerim. Uzun suredir giremedim yeni seyler de duydum yonetimde calisanlardan. bildiklerim kadariyla sorduklariniz icin de cevap olsun diye yazayim. aib itkib ve immib alim icin timden onay ve mulakat zamanlari ayni olmaz cunku aib tim ile yazismasini posta ile yaparken immib ve itkib elden yapar (ayni kampus icindeler) ve surec daha hizli olur galiba immib mulakat tarihleriniz onumuzdeki hafta icinde aciklanacakmis aciklandigindan da hemen sonraki hafta puani yuksek olanlar mulakata hazirlikli olun soylemesi benden. Bu yildan baslayip kademeli olarak 2023 ihracat hedefi seferberligi icin ticaret bakanligi genelgesiyle birlikler ve tim genislemeye gidiyor bu genisleme kurum altyapi personel arge ve idari eksiklerini giderip yurticinde destekler ihracat tesvik ve birliklere uyelik artirmak ile yurtdisi fuar ve tanitimlari artirmaya yonelikmis. personel sayisi yetersiz olan birliklerin eksiklerini gidermesi bu genelgenin bir kalemiymis. hatta bunun icin personel giderleri yonetmelik degisikligi calismasi yapiliyormus su anda. personel yetmeyen yerlerde personel alimi ve surecin hizli islemesi icin timden birliklere yazi gitmis dolayisiyla birlikler de tim de hizli davranacaktir ayrica bu yil tek mulakat olmasi bekleniyormus. Yine kesin olmamakla beraber paylasiyorum boyle duyumlar aldim idari birimlerde calisanlardan. Bence bu duyumlara gore mulakata kalamayan arkadaslar da umutsuz olmasin bu birliklerin genislemesi ile yakinda turkiye geneli cogu birlik personel alimina cikabilir muhtemelen. burasi olmazsa onlari degerlendirebilirsiniz sahsen ben dusunuyorum 1 yil calistiktan sonra birlikler arasi tayin ile istanbula gelinebiliyor. Herkese hayirlisi olsun. Mulakata kalacaklara da simdiden basarilar dilerim.
-
Teşekkürler hocam vakit ayırdığınız için. Ama aklıma takılan bir şey var. Madem ilk sıradakiler alınacak, neden 4 katı aday çağırıyorlar? Ben okula ve yabancı dile de bakacaklarını düşünüyorum
-
@ank3435 Hocam mulakata genel olarak 4 kat hatta cogu kurumda daha fazla kat davet ediliyor zaten o oturmus bi kult. Ben kurumun gecmisiyle ve bildigim kadariyla yaziyorum yoneticiler ve alim surecini yonetenler haksizlik ve referans vs durumlariyla karsi karsiya kalmamak icin prensip olarak kpss puana gore alim yapiyorlar simdiye kadar oyle yapildi ve yoneticiler de ayniydi. Ben 110 toefl puani a seviye dil ile istanbul uni. iktisat mezunuyum dis ticaret alaninda master yaparken mulakata girdim etkisi olmadi kpss puanim dusuktu farkli olacagini zannetmiyorum yine kpss ile alirlar bu konuda hassas davraniyorlar basarilar
-
Geçen yılın listelerini bilgisayara indirmiştim. Şimdi buldum da alınanların puan sıraları: 1, 2, 14, 16, 26, 27, 30, 33... İdari memurda mülakata kalan 34'tü... Sizi kekleyenlere inanmayın yani...
-
@dzndr Burda da paylaşma şansınız var mı acaba ? Uzman yardımcılığı listesi varsa onu da paylaşırsanız çok seviniriz.