İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Arkadaslar timin onayi bugun yada yarin bekleniyor kesin olmamakla beraber liste bu cumaya aciklanir mulakatlar da bu ay icerisinde yapilir bilginize
-
@feyzasezen92 çok amin
-
Kurumu arayan oldu mu?
-
@oaydin91 aramaya artık yüzüm kalmadı arayanlar yazsın lütfen
-
hayırlı cumalar arkadaşlar. inşallah bugün açıklanır artık liste
-
Arkadaslar ozelden yazanlar icin soyluyorum tek tek cevap yazamiyorum kusra bakmayin. Nisan ayinda genel kurullar yapiliyor bu yuzden nisan ayina kalmadan mulakatlari yaparlar bitirirler zaten mulakatlar yapildiktan sonra 2 gun icinde komisyon puanlari idareye bildiriyor ondan sonra aciklama itiraz goreve baslama isleri idare yapar yani komisyonun isi kalmaz genel kurullara gider. Kesin olmamakla beraber duyduklarimla boyle dusunuyorum.
-
Herkes için en hayırlısı olsun ben de bir KİT kurumunda memurum olaya kariyer odaklı baktığım için işimden vazgeçmeye hazırım Dış Ticaret tecrübem de var 92 p3 97.50 yds ile başvurdum. Kim hak ediyorsa inşallah o kazanır.
-
@feyzasezen92 nisan ayında işe başlatacaklarsa önümüzdeki cuma gününe kadar mülakat sıralamasının açıklanması gerekir.
-
@oaydin91 ben bugun aciklanir diye tahmin ediyordum acikcasi onumuzdeki saatleri takip edin derim
-
bugün kurumu arayan oldu mu acaba?
-
Duyuruları takip edin diyorlar.
-
@ank3435 ediyoruz etmesine de bu haftayı da bitirdik galiba
-
Sabahtan beri duyuru sayfasını yeniliyorum bugün açıklanması umuduyla....
-
Geçtiğimiz haftalarda tihek sınava hak kazananların duyurusunu gece 11 gibi paylaşmıştı immib için olur mu bu bilmiyorum tabii
-
@mini3366 duyurular hala devam ediyor hocam belki bir ihtimal
-
@yakupcemil81 inşallah, beklemedeyiz
-
Önümüzdeki haftaya kaldı artık.
-
@oaydin91 inşallah hocam pazartesiye falan olsa bari puanları sıralamak ve onay 3 hafta da sürmesin artık
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Orta Anadolu İhracatçı Birliklerinin 4 ay önce yaptığı alım sonucunda yedek olmuştum. İşe başlayanlardan bırakanlar oldu ancak kurum yedekleri çağırmadı. Şimdi de aynı kadro için yeni ilana çıkmışlar. Yedek olarak hiçbir hakkımız yok mu?
-
@başarısız yönetmelikte yedek adayları hakkı diğer personel alımına kadar geçerli diye okumuştum hocam