İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
83,98 uzman yardımcılığına başvurdum ben de
-
arkadaslar ben bundan 2-3ay öncesine kadar baib idari memurluga büyük bir hevesle basvurmustum mülakata girmeye hak kazanmıstım. Ancak kurumla yaptıgım telefon görüşmeleri sonrası mülakata gitmedim. maaşı sordugumda 2 bin civarı dediler. 17 maaş alıyormussun ortalama aylık 3bine falan denk geliyor. ben baska sehirden gideceğim için geçinemeyeceğimi dusundum. ancak beni en cok etkileyen maaştan ziyade 3 yıllık sözleşme imzalatmaları kısmı oldu. 3 yıl içinde baska bir kuruma geçersen işi bırakırsan vs. 6-7 brüt maaş ödemek zorunda oldugumu söylediler. TİM'de calısan birisiyle konuşmuştum birlikler tamamen özelleştikleri için başa gelen kişiye göre sıkıntılar olabiliyormus. ben kpss alana emek verdiğim için gitmedim mülakata sözleşme kısmından dolayı. bu dediklerim idari memurluk için geçerli ancak uzman yardımcıları öyle değilmiş onların önü çok açıkmış sürekli yurt dışı seyahatleri oluyormuş, orada çeşitli firmların üst düzey yöneticileriyle iletişime geçiyorlarmıs ileride birliği bırakıp da o firmalarda iyi pozisyonlarda calısanlar cok oluyormuş. uzmanlık için puanı yeten varsa kesinlikle bi dk düşünmesin basvursun. idari memurluk içinde bence istanbulda yaşayanlar basvursun baska ilden gidecek olanlar için zor olabilir. herkes için hayırlsı olsun.
-
arkadaşlar bu sözleşme meselesi ile ilgili sorularım var bilenler varsa lütfen cevaplasın. 3 yıllık zorunlu sözleşme sadece idari memurlar için mi geçerli yoksa uzman yardımcılarını da mı kapsıyor? bir diğer sorum da immibde deneme süresi yok mu yani sözleşme yapmadan deneme süresi içinde çalışmak mümkün mü? şimdiden cevaplayanlara teşekkür ediyorum.
-
@asımus %100 yanlis bilgi almissiniz insanlari da yanlis yonlendirmeyin zaten asgari ucret 2bin₺ idi baib demissiniz ama hicbir birlik asgari ucretle memur calistirmaz en az iki katina yakin maas verir(İkramiye haric) birliklerde calisan temizlikciler bile asgari ucretten fazla maas aliyor kim size soylediyse yalan soylemis size istanbul Birlikleri zaten extra %20 fazla maas Immib de butcesi en buyuk birliktir ben bu kurumun mulakatindan elendim ama dogru bilgileri yazip yanlislari yanlis dememin sebebi benim erkek arkadasim forumda yazilan gercek disi bilgiler yuzunden basvurmadi ve yuksek puanina ragmen 2 yila yakin issiz kaldi cok zor forumlarda insanlar basvurmasin diye ugrasan art niyetliler var sizi kastetmiyorum Sakin yanlis anlamayin siz de yanlis bilgilendirilmissiniz itimat etmeyin
-
@feyzasezen92 bunlari kurumu iyi bilen birisi olarak yaziyorum
-
@mini3366 3 yil sozlesme butun alimlarda gecerli Ama kurum sizi zorda birakmiyor kamuda ve a kadro dedikleri üst kadro yerleri kazanirsaniz muvafakat veriyor sozlesme daha cok ozel sektor gecislerini kisiyor ki buna da dava aciyorlarmis ve bir baglayiciligi kalmiyormus bu kurumdan idari memurken kaymakamlik sinavini kazanip giden oldu bizzat biliyorum deneme suresi 1-3 ay duruma gore degisiYor
-
@feyzasezen92 çok teşekkür ediyorum
-
@mini3366 rica edrm elimden geldikce cvplamaya calisacagim
-
çok istediğim bir kurumdu p3 yaklaşık 81 puan idari memurluk hayal gibi herkese başarılar diliyorum.
-
@North-remembers puanları görünce bende öyle düşündüm 81.8 benimde başvurmicam sanırım
-
@North-remembers bence yapin evraklarinizi gonderin hic belli olmuyor bir yil 75 le ertesi yil 87 ile kapattigini biliyorum. Ben 85 puanla mulakata son siradan girdim uzmanlikta. Ertesi sene idari memurluk 75 civari ile kapatti 8 kisilik alimdi.
-
İş talep formuna fotoğraf yapıştırıyor muyuz yoksa 2 tane direk veriyor muyuz elimde 2 tane kalmış mevcut fotoğraf yeterli olur mu
-
@bynkeynes olsun hocam yine de başvurun belki bir şans düşer
-
@feyzasezen92 inşallah ya çok teşekkür ederim ilk hafta yollamıştım evrakları bakalım kısmet. bilgilendirici yazılarınız içinse ayrıca teşekkür ederim
-
@North-remembers başvurdum inşallah birlikte mülakata kalırız
-
@ankara0648 bende de iki tane kalmıştı sıkıntı olacağını sanmıyorum
-
Ben de 86,6 yla idari memurluğa başvurdum. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@feyzasezen92 hocam valla bizzat kurumla telefonda konuştum onlar böyle söylediler yoksa benim de işim gücüm yok mülakata girmeye hak kazanmışım tabiki uçarak giderdim ama bu sebeplerden dolayı gitmedim siz iyice araştırın konusun kurumla net bilgiler alın
-
@asımus forumun kalan üyeleri maaş konusunda hemfikirken size böyle bir şey söylenmesi garip gerçekten.
-
@asımus hocam birlikler kanunu yonetmeligi ve kurum ici genelgeler ile hic kimse telefonla maas bilgisi veremez veren Kurum icinde suc isler bence size maasi soyleyenler art niyetli davranmislar ve siz onlara inanarak yanlis yapmissiniz. Size tavsiyem Bugun immib i arayin ve maas sorun kurallara uyan hicbir calisan size maas soyleyemez rakam veremez lutfen deneyin. Ben buraya sizler icin ve basvuran her arkadasa yardimci olmak icin yaziyorum bu kurumu cok istedim ama olmadi hakettim de diyemem mulakata son siradan girdim ve olmadi su an yurtsisinda calisiyorum tr de bir kamu yerine bu birliklerde calismak isterdim cogu calisanini tanirim emin olum kuruma girenler memnun kalir genel olarak tr geneli birlikler taninmayan yerler taninsa cokca tercih edilir benim onceki yazdiklarimdaki bilgiler %100 dogru ve bizzat kurumdan tanidiklarimdan aldigim iyi bildigim Kesin bilgiler itimat edebilirsiniz insallah kazananlar bunu gorecektir herkese basarilar dilerim