İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Rica ederim iciniz rahat olsun. Su anda Maaslar ikramiyesiz 5500₺ civarindadir ikramiyeyle 7500₺ yi bulur idari memur da bundan max 500₺ daha dusuk alir calisma saatleri 8-17 extra mesai olmaz yilin max 1 ayini ciddi sekilde yorgun gecirirsiniz onun disinda cok yorucu degildir ama yine de yogun olur ama buna takilmayin arkadaslar hepiniz yeni ise baslayacaksiniz genciz birakin yogun olsun bu kurum ne kadar yogun olursa turkiye ihracati o kadar artiyor demek bu da ekonomi icin gelecegimiz icin onemli mulakatta kaliciliga baktiklari dogru ama orda herkes kalici imaji verecegi icin sonucu etkilemez birliklerin yöntmlgini de okuyun dis ticaret rakamlarima da bakin ama bu konularda asiri bir aykirilik goztermezseniz bilmiyorum deseniz bile kpss puaninizla siralamadan atanacaksiniz
-
85 puana idari memurluk gelir mi arkadaşlar?Sizce başvursam mı?
-
@NeverLetGo idari memurluk için sormuştum ))
-
@grimawormtongue Anladım hocam ; YDS şartı olmadığı için ve kadro sayısı az olduğu için bilmiyorum hocam yaniltmayayim ; ancak yine de ümitsiz olunacak bir puan değil bence başvurun
-
Mülakat sonuç vs. bu süreç acaba ne kadar sürer kamu gibi soruşturma vs. olmayacağı için biraz daha hızlı olur diye düşünüyorum ama daha önce birlik tecrübesi olanlar yada çalışanlar yarıdmcı olabilir mi haftaya 21 şubatta başvurular bitiyor acaba sonuçlanıp işbaşı yaklaşık hangi tarihe gelir?
-
@m-bahadir nisanda mülakat sonuçları açıklanmış olur herhalde. geçen sene başvuruların bitiminden 3-4 hafta sonra mülakat listesi açıklanmış ve bundan 1 ay sonra mülakat sonuçları açıklanmış
-
Arkadaslar ozelden de bir suru sormussunuz tek tek cevaplayamiyorum kusra bakmayin. Ben 2017 de 85 puanla uzman yardimcisi mulakata son siradan girmistim idari Memur Zaten daha Da yuksek kapatiyor hep alim sayisi hemen hemen ayniydi bence yine bu puanlari bulur ama basvurmaktan geri durmayin hic belli olmaz bir sene once 80 altinda kapattigida olmustu hatirliyorum. Bir de Surec yoneticilerin programine gore oluyor ve yilin ilk aylari bu yuzden hizli ilerler basvurular biter 1 ay kadar sonra mulakat sonuc hepsi biter. taahhut imzaliyorsunuz kurumu 3 yil birakirsaniz tazminat var ama bazen zorunlu durumlarda kurum muvafakat verebiliyor zor durumda birakmiyor genelde. Servis istanbulun hemen heryerine var. Devlet memuru gibi dusunmeyin daha yogun olursunuz ama mesainin uzaması yilin son aylarinda max 3-4 hafta olur. Kamuda kariyer dusunuyorsaniz pek yarar saglayacigini soylemem ama ozel sektor ve dis ticaret icin iyi bir baslangic kurumdan emekli olan bile olur. Maasi az bulanlar ozel sektore bi bakin Max. 3 bin₺ Verirler. 95 puani olan bir arkadas siz ce buna deger mi demis eger kamu kariyeri istemiyorsan kamuda referans gucun yoksa orayi beklemek yerine kesinlikle burasi deger ve Bu puanla kesin yerlesirsin rahat edersin benim o puanim olsa basvururdum kamuya ragmen burayi secerdim samimi soyluyorum hepinize hayirli olsun
-
Arkadaşlar sıralama ne zaman belli olur? Bir de mülakat tarihi ne zaman olur?
-
arkadaşlar cuma günü internet sitesindeki numaralardan insan kaynaklarını aradım ve bir kadınla konuştum. benimle çok samimi konuştu teşekkür ediyorum okuyorsa ki bazen forumları okuyup teorilerle gülme krizine girdiklerinin söyledi . bana ne söylediyse hepsini yazıyorum. bir defa uzmanlıkla idari memurluk arasında kariyer dışında rakam vermeden çok cüzi bir rakam dışında ayrım yok çalışma şartı yaptığı iş hepsi aynımış. Onları arayan ve böyle forumlarda bizlerin bu Her iki alım içinde büyütülecek sanki hakim savcı alıyormuş gibi olan davranışlarımızı komik karşılıyorlarmış. Kurumun ve yöneticilerin çok sıradan durum olarak alım işlerini bir an önce yapıp bitirme havasında olduklarını söyledi. Gelelim beni en rahatlatan dananın kuyruğunun koptuğu yere. Uzunca ikna edici doyurucu bir konuşmaydı ben kısaltarak neticeyi size yazıyorum Çok sağolsun aynen şunları söyledi ki ben ikna oldum. Kurumda torpil referans işlemiyor bilakis referans torpil ulaştırmaya çalışana mülakat komitesi olumsuz önyargıyla bakıyormuş. Sadece Puan listesinde yeriniz yani puanınız ve 2. olarak mülakattaki tavırlarınız atama sonucunuzu belirliyormuş. Mülakatta amaç bilgi ölçme değil sizin davranış ve tavırlarınızı ölçmekmiş işadamları ile dolu bir kurum olduğu için nezaketinize insan ilişkilerinize test yapılıyormuş ve ters bir cevap vermeyip kaba davranmazsanız iş yine puana geliyormuş. yani sonuç olarak puan ile atama yapılıyormuş. Bir diğer konu maaş konusunda rakam vermedi ama şunu söyledi: göreceli bir durum ama İstanbul şartlarında genel olarak bekar bir çalışan yada eşi de çalışan bir aile iseniz ortanınüstü bir hayat yaşayabileceğiniz maaş ve imkanlar sunan bir kurum türkiye geneli olarak ihracatçı birlikleri çalışan imkanları pek bilinmeyen bir kurumlar bilinse en az memurluk gibi rağbet görür dedi. şimdi bu kurumlara mülakata kalır elenirsen 2 den fazla başvuru yapamıyormuşsun e mülakatta da puanla atanınca birşey düşünüyorum. inşallah benim gibi düşünen arkadaşlar çıkar. Arkadaşlar gelin başvurupta mülakata puanı düşük girecek ve başvurma hakkı gidecek kimsenin hakkına girmemek ve bir nebze kolaylık için Bence burayı takip eden başvuran bütün arkadaşlar burda puanlarımızı neye başvurduğumuzu yazalım. ben başlatıyroum samimiyetle bunu bütün vicdanlı arkadaşlardan bekliyorum. yazan herkes sağolsun varolsun.
P3: 89,12 idari memurluğa başvurdum.
-
Anladığım kadarıyla alanına göre ilk 19'a ya da ilk 7'ye girmek mülakat listesinde avantaj sağlıyor. YDS özellikle dikkate alınmadığı sürece sanırım ben giremem ilk 19 kişi arasına. Umut var mı dostlar ?
P3 :90.9 YDS:90 -- Uzman Yardımcılığı
-
@NeverLetGo girebilme ihtimaliniz gayet yüksek, 90 p3le botaş listesinde ilk 20ye rahat girmiştim ben.
-
@mulkiyeli_93 BOTAŞ listesinde YDS 80 istemiyor muydu hocam ama ?
-
@NeverLetGo evet ama ortaya çıkacak fark çok büyük olmayabilir, umutsuz olmanıza gerek yok bence.
-
@mulkiyeli_93 Eyvallah hocam
-
P3: 92,9 İdari Memurluk
P3: 86 İdari Memurluk Forum dışı
P3: 91 İdari Memurluk Forum dışıYazılanlar hakkaniyet adına umut verici. İnşallah söylendiği gibi puan listesiyle torpilsiz adaletle atama yapılır. Hepimiz hakkında hayırlı olsun.
-
Yok mu artıran?
-
Hocam nacizane fikrinizi merak ediyorum yds 73 p3 puanım 88.6 uzmanlık gelme ihtimali var mı sizce
-
Arkadaşlar Ankaradaki birlik 10 kişilik ilan açmıştı ve 85 ile kapatmıştı. Ve Ankara en fazla tercih edilen yer olup başvuru sayısı çok fazla olmasına rağmen 85 te kaldı. O günden bugune çeşitli alımlar oldu 2 kez elenenlerin hakkı bitti. İstanbul 2 katı alım yapacacak. Bu yüzden 80 üstü Kpss ve 70+ YDS si olan mutlaka ama mutlaka başvurmalı.
-
Ya pek başvuru olmayacak yada kimse yazmıyor galiba
-
Uzman yardımcılığı için 89.32 ile başvurdum. Herkes için hayırlı olsun:)