29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@kitapsever teşekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz için
-
Herşey tamam referansları peçeteye yazıp istek yapamıyor muyuz
-
@kitapsever
@sottile aşağıda bölümü de sormuyor mu yahu? Ben mi yanlis hatırlıyorum, yani yazmış olmamız gerek hangi bölümden mezun olduğumuzu. -
@2pacalypse bölüm yazmaması bana da garip geldi bir kaç kere kontrol ettim ama sadece üniversite adını ve bulunduğu şehri soruyordu diye hatırlıyorum
-
@simer93 rica ederim hayırlısı olsun hepimiz hakkında
-
@kitapsever güvenlik soruşturmasında sormuyor da e devlette mezun olunan okullar kısmında soruyordu. Karistirmisim. Ama mezun olunan üniversite derken bölümü de içerir o ifade. Bence ikisine de yazın.
-
@2pacalypse evet e devlette doldurdum mezun olduğum lise ve üniversiteyi ayrıca bölümü de. Ama güvenlik soruşturması belgesinde sormuyor diye yazmadım. Bence orda olmasını isteseler yazardı zaten. Hem bölümüm de e devlette var zaten çok sorun olacağını sanmıyorum yine de siz yazmak isterseniz yazın elbette
-
Arkadaslar edevlete girip mülakatı seçtiğinizde yukarıda 'bu sayfada, adalet bak. Tarafından yapılacak Adli yargı hakim ve savcı......' gibi bir ifade yazıyor mu sizde de? Tereddüte düşüp silip tekrar başvurdum, onay kısmında idariyi gördüm ama çıkıp tekrar mülakat seçeneğine gelince bu ibareyi görüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
-
@sottile sorun yok dostum. Dikkatsizce eksik yazılmış bir yazı o. 2-3 sayfa once de soran olmustu. Kimse kazanmadigi alana başvuru dahi yapamiyor, böyle bir TC yoktur diyor başvuru başlatırken.
-
@2pacalypse tamamdır şimdi içim rahatladı. Çok teşekkürler. O yazıyı gördüğüm için tereddüte düştüm ben de. Ama yersiz bir vesveseymiş.
-
Arkadaşlar fotoğraf istedikleri boyutta olmasaydı onaylamazdı değil mi sistem
-
@kd16 edevlete yükleme boyutunu diyorsaniz hata verir yüklemezdi bence. Boyut uygunsa direkt yüklüyor.
-
E devlette daha önce çalıştığı yer kısmına 2009 yılında girip kısa süre çalıştığım iş yerini yazdım ancak şu an kasım 2015 ten beri guy olarak çalışıyorum. 2. kısımda yani kamu görevinde halen çalışıyora basmama rağmen istifa tarihi 2010 diyor. Düzeltmedim o şekilde gönderdim problem çıkmaz inşallah
-
@RootofAllEvil benzer bir sorun ben de yaşadım. Çalışıyor olduğunuz kurumu yazarken önce o kurum için çalışmıyoru işaretleyip ayrilma nedeninizin olduğu kısımda yazani silin. Çıkış tarihini de silin. Sonra çalışıyoru isaretleyip kaydedin.
-
@sottile sağ olasın hocam hallettim
-
@sottile tamam hocam çok sağ olun. Hiç içim rahat değil sanki bir şeyleri yanlış yapma hissi gitmiyor bir türlü
-
@kd16 fotoğrafı indir butonu var hocam. Oradan indirin yüklemesini teyit edin. Ben öyle yaptım.
-
@sottile bende epey bi sıkıntı yaşadım.Çok şükür yükledimde kurtuldum.
-
Arkadaşlar başvuru durumunda başvuru onaylandı yazıyor yanda güncelle ve iptal et yazıyor sizde de öyle mi her şeyi yaptım ama insan yine de eksik bir şey yaptığını düşünüyor
-
@Dogangunes55 doğru hocam, sıkıntı yok.