29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@kilici ben zaten bizim mulakatlari çok önemsemiyorum. Altı üstü 1 hafta surecek. Ama adlilerin mülakatı ise 1.5 ay surecek. Onlar ertelenirse o zaman çok kötü olur. Ve haklısın, zor bir dönemden geçiyoruz. Varsın 3-5 ay sonra olsun, problem değil.
-
@2pacalypse içişlerinin mülakat tarihi olarak mayıs vermesi bir öngörü. 30 nisan tarihi de keza öyle. Ve gidişat maalesef mayısa kadar durumun iyileşeceğini göstermiyor. Mayısa ertelenen sınavlar da yüksek ihtimalle yine ertelenecekler. Yayılma hızı düşmezse ertelemeler devam edecektir. En iyi ihtimal Haziran ayında toparlanma olur gibi. Umarım kısa sürede atlatırız ancak hergün verileri görüyoruz.
-
Bende ertelenecek diye duymuştum lakin bana ertelenneyecek gibi geliyor Allah hayırlısını versin napacaz bilmiyorum
-
Bu sınava girmiş hukuk mezunu ve şu an avukat olan bir arkadaş var mı
-
@Hayaller71 siz hukuk mezunu musunuz
-
@Lora ben varım.
-
@Lora ben de avukatım hocam
-
@Mambaa hocam dediğiniz gibi oldu, ben de mesaj sonuna yazmıştım aslında gidişata bağlı diye. mayıstaki tüm sınavlar hazirana ötelenmeye başlandı. umarım 1 haziranda başlayacak adli mülakatları ertelenmez. işte o zaman süreç felç olur, en az 3 ayı geçen bir uzama oluşur. idari mülakatlarının ertelenmesi ise kesine çok yakın artık. hakkımızda hayırlısı.
-
@2pacalypse bencede çok büyük ihtimalle ertelenecek 300 kişiyi ankaraya toplayamazlar
-
@2pacalypse hocam muhtemelen adlinin sonuna ekleyecekler bizi diğer türlü adlileri ne kaydırmaları gerekecek. Avukatların kaçında başlıyordu biliyor musunuz?
-
@Mambaa 4 Mayıs'ta basliyor avukatların. Bizimki 12 Mayıs'ta basliyor. 4-15 Mayıs arasi 10 günlük bir süreç yani. Adli ise 1 haziran 11 temmuz arası. Bizimkini direk 12 temmuzdan başlatıp 20 si gibi bitirirlerse çok güzel olur. Adli de komple ertelenirse o zaman yapacak bir şey yok. 2020 sınavına anca yetişir bizim sonuçlar
-
Arkadaşlar herkese merhabalar mülakat için öngörünüz nedir ertelenecek mi sizce bu gidişatta, bir de neleri çalışmak lazım mülakat için bilgisi olan var mı
-
@elitnur adalet akademisi başkanlığı eğitim gören hakim savcı adayların programını 4 mayısa ertelemiş bu tarih 30 Nisanda tekrar değerlendirilecektir yazıyor buna kıyasla bizim mülakatlarda Nisan sonunda gidişata göre değerlendirilir ama kendi düşüncem ertelerler riske atmazlar
-
@elitnur kesinlikle ertelenecek. virüsü bu ay içinde muhteşem bir şekilde kontrol altına alsak bile hemen ertesi 1-2 haftalık süreçte kısıtlamaların direk kalkacağını, 1000'e yakın kişinin Ankara'ya seyahat etmesine izin verileceğini ben şahsen düşünmüyorum. 1 Haziran-10 Temmuz'da adli mülakatları ertelenecek mi, asıl soru bu bence. Avukat ve idari mülakatlarının ertelenmesi ise kesine çok çok yakın. Adli mülakatları da ertelenirse işte o zaman süreç gerçekten uzayacak. Bu lanet olası illetten en kısa zamanda kurtuluruz inşallah.
-
Adalet Akademisi uzaktan eğitime başlamış. Eğitimlerin aksamaması ve 15. dönem için sevindirici.
-
Bu sene idari yargi ilani gelecek mi arkadaslar?
-
Bizim mülakat tarihlerinde erteleme söz konusu olur mu? Bir gelişme var mı?
-
Kaymakamlık mülakatına girenler şanslılar. Bu dönemde mülakatları bitirdiler ve sonuçları bekliyorlar. Bizimki bakalım ne olcak görcez.
-
@RootofAllEvil %100 ertelenir. resmi açıklama bekliyoruz sadece. tarih konusu ise belirsiz. temmuz-ağustosta tamamlanıp eylülde açıklanması olası geliyor bana.
-
@2pacalypse temmuz ağustosta mülakatların olup eylülde açıklanması imkansızdan bile öte. Mülakat açıklanması en erken 2.5 ay. Umarım her şey yoluna girer ve mayısta oluruz