29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Berkan13 evet hocam ilk mülakat hiç çalışmadan mı gireyim sizce bilip bilememenin hiç mi önemi yok tecrübeliyseniz anlatın bi
-
Idari yargi 2019 da kaçla kapatti arkadaslar puan ve dogru olarak ?
-
@Legendary1 83.6 puandı galiba 80 doğruydu. sınav başlığında paylaşılmıştı 300. kişinin puanı fotoğraf olarak oraya bakablirsiniz.
-
-
Umarım süreç bir an önce başlar ve temmuz sonu gibi noktalanır, uzadıkça can sıkıyor. Az az gruplar halinde sürecin başlatılması gerektiğini düşünüorum
-
@2pacalypse teşekkür ederim hocam
-
vay be mülakata çalışanlar görmek ilginç, insan gerçekten hayret ediyor
-
@Berkan13 kazanıp kazanmamak değil de soru sorulduğunda cümle kuramamayı nasıl göze alıyorsun onu anlayamadım hocam.
-
İlan gelsin de ne zaman olursa olsun belirsizlik içinde sürükleniyoruz
-
@hideaways11 eli kulağında diye düşünüyorum..
-
@Zarahustra sanmıyorum ama umarım öyledir
-
İdari yargı mülakatlarında hangi hukuk alanlarından soru sorulmuş geçmiş senelerde? (anayasa hukuku, idare hukuku, medeni hukuk gibi)? Bir de BORDO KRAVAT meselesi nedir bilen var mı? İnternette çok dağınık bilgiler mevcut, tarihi illa belli olur da mülakatların içeriğine dair başlıkta pek bir şey yok, bilen veya daha önce deneyimleyen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
-
@CosmoKramer ilk mülakatiniz mi olacak
-
@Legendary1 Evet.
-
@CosmoKramer belli
-
@Legendary1 yav yapma böyle her alandan soru gelebilir, en basit kavramdan en zor kavrama kadar her şey... soruyu bilemedim elendim, soruyu bildim elendim, bordo taktım elendim, mavi taktım elendim bu sene ne yapsam kararsızım
-
@Legendary1 saolun aydınlatmanız için, mülakata ilk kez giriceğimi öğrenmiş oldum, faydalı bilgi.
-
@noktiko soruyu bildiğinizde hangi renk kravat takıyordunuz???
-
Ümidi olmayanlar olarak kaç kişiyiz
-
@CosmoKramer bordo kravat diye bi şart yok hocam. Herkes ayni seyi giyinip Gidiyor cok komik oluyor. Yakişan bi kravat rengi kullanabilirsiniz . Tuhaf desenli olmasin ve canli fosforlu renkler olmasin agir renk istediğiniz bi kravat olur. Mülakatta yazili sinav konularinin hepsinden soru gelebilir.