29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@adalet son 1 ay içinde çekilmiş biyometrik yazıyor, bence çektirin.
-
@RootofAllEvil arkadaşlar biyometrik fotoğrafınızın mail adresinize gönderilmesini isteyin. Mail adresinizden bilgisayara atın. Güvenlik formunu word dosyası olarak açıp, üstteki giriş sekmesinden resim ekleye tıklayın. Resminizi kutucuğa yerleştirin. Bilgileri doldurup kaydedin. Tarayıcıdan geçirmek çok meşakkatli olur. Gerek yok.
-
Word dosyasını PDF formatına çevirmeyi de unutmayın arkadaşlar. İnternette çevirici siteler var. "Farklı kaydet"erken, seçenek olarak PDF çıkmıyorsa, o siteleri de kullanabilirsiniz.
Word to PDF converter yazarsanız çıkar.
-
Başvuruyu tamamladım, ama dikkatimi çekti de şu yüklediğimiz biyometrik fotoğraf acayip kalitesizleşiyor yukledikten sonra. Herkeste mi aynı merak ettim. 1080p lik fotoğraf 144 p gibi duruyor
-
Fotoğraf düzenlemede fotoğrafı yüklüyorum boyutu uygun orda bir problem yok ama Fotoğrafı ortala denilen yerde ön izlemede göstermiyor ne yapmalıyım
-
@aslasorma bende de göstermiyor ama indirebiliyorum keza güvenlik soruşturması formu da aynı şekilde. Sorun olduğunu düşünmüyorum.
-
@butlakmutlan tarayıcı değiştirdim chrome dan gözüküyor
-
@aslasorma kusura bakmayın ben yanlış anlamışım sanırım. En sonda 11. aşamadaki ön izlemede gözükmüyor demek istedim.
-
güvenlik sor formu imzalanmayacak değil mi?
-
Sayıştayda olduğu gibi ev ziyaretleri oluyor mu bunda da? İletişim adresini çalıştığım dairenin adresini yazmayı düşünüyorum.
-
@RootofAllEvil hayır olmuyor.
-
@RootofAllEvil formu imzalamayırouz değil mi
-
@efe_yakup epey zor soruymuş
-
@efe_yakup ben imzalamadım hocam yalnız başvuruyu tamamlamadım yarım bıraktım. Kafamı toparlayıp hafta sonu halledeceğim
-
arkadaşlar ben kamu mezunuyum başvuruda avukatlık kısmını staj yapmadı diye işaretliycem di
-
ibf mezunları için neden avukatlık stajı kısmına uygun bir şey neden yazmamışlar siz ne yaptınız ibf li arkadaşlar
-
@rodin avukatlık stajı yapmadım i işaretleyeceğiz diye düşünüyorum
-
@rodin koymuşlar işte avukatlik stajı yapmadım yazarak. Daha ne yazsalardi
-
Arkadaşlar merhaba. Başvuru onaylandıktan sonra tarihi nereden görebileceğimi bilen var mı?
-
Benim aklıma takılan şey avukatlar ve idari yargicilari 4-14 Mayıs arası bitirecekler mülakat olarak.
Ondan sonra baya bir ara verip(arada bayram vs de var) 1 Haziran 10 temmuz arası adli hakimleri alacaklar.
Acaba diyorum bu avukat ve idari hakimlerin erken açıklanma şansı var mı? 2016 sınavında olmuş çünkü bu durum. Adli ve idarici Avukatları hızlıca mülakata alıp sonuçlarını Nisan'da aciklamislar. Biz de taa 10 temmuzda bitecek adli mulakatlarini bekleyeceksek çok yazık olacak en az 4 ay boş boş mülakat sonucu başarılı mı basarisiz mi onu bekleyeceğiz. İnşallah erken açıklanır diyeceğim ama zor gibi. Bürokratlara vs bir sormak lazım