29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Açıldı sistem, 2. Aşamada kaldım. Biyometrik fotoğraf istiyorlar
-
Biyometrik fotoğraf mi 🤨
-
Evet son 1 ayda çekilmiş olacakmış
-
Herşey elektronik ortamda mı olucak arkadaşlar?
-
son 1 ayda çekilmiş olmayan fotoğrafımızı atsak, sorun olur mu sizce ?
-
@CosmoKramer son 1 ay derken maksat bize benzeyen resim olması olduğunu düşünüyorum o yüzden eğer resim size benziyor ise yani çok değişmediyseniz sorun olmaz bence şahsi görüşüm ben de kimlik için çektirdiğim geçen seneki resmimi yükleyeceğim, aynı ben zaten :))
-
@elitnur ben de öyle düşündüm, 1 ay çok kısıtlayıcı bir ifade.
-
Arkadaşlar gvs formunu cıktı alip imzalayıp taratıp geri yukleyemecez demi
-
@dursundursun evet bunu ben de merak ediyorum
-
Arkadaşlar bıyıklı fotoğraf yükleyen var mı
-
@Hayaller71 ben yükleyecem
-
@dursundursun yalnız olmayız
-
@Hayaller71 şimdi güvenlik soruşturması formunu imzalıyor muyuz yoksa sistemden doldurup geri mi gönderiyoruz
-
İmzalayın gibi bir ibare yoksa imza olayı yoktur bence olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum
-
@birsorumolacaktı hocam sistemden dolduruyoruz. Kim çıkartıyor şu imzalayıp yollama muhabbetini, nerede yazıyor Allah için böyle önemli bir aşama olsa 10 kere yazarlardi diye tahmin ediyorum. Sanalda doldurup, PDF falan olarak kaydedip yüklüyoruz.
-
@2pacalypse aşamalar tam olarak nedir kusura bakmayın uzun zamandır takip edemedim
-
Word ortamında doldurup tek sayfa çıktı alın üzerine biyometrik vesikalık fotoğrafınızı yapıştırıp tarayıcıdan taratın. Evinizde veya iş yerinizde tarayıcı yoksa veya çalışmıyorsa internet cafeden halledersiniz. Biyometrik fotoğraf olarak geçen yıl kimlik çıkarmak için çekildiğim fotoğrafı kullanacam boy kilo aynı zaten.
-
@RootofAllEvil hem normal olarak foto yükleyeceğiz hem de güvenlik soruşturma formuna mı yapıştıracağız ayrı olarak ??
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Seneyede idari yargı hakimliği ve kaymakamlık sınavları olacak mı var mıdır bir bilginiz acaba
-
@birsorumolacaktı hocam dairede formu hazırladım ancak fotoğraflar evde olunca bugün hallemedim. Ha bir dk fotoğraf 500 kb geçmeyecek deniliyordu onu da tarayıcıdan aktarırken daha düşük kalitede aktarırsak sorun olmayacağını düşünüyorum.