29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@00schumpeter00 merhaba bende sınava hazırlanıyorum nasıl çalıştınız nelere çalıştınız ağırlık verdiniz bilgilendirir misiniz acaba?
-
@2pacalypse soran olsada yazmaz buraya
-
Arkadaşlar formdaki aile üyelerinin irtibat bilgileri kısmına ailenizdeki kişilerin mesela kardeşin e mailini eklediniz mi yoksa adres tc telefon mu yazdınız sadece
-
@elitnur ben daha form doldurmadım ne zaman bitecek hocam
-
@elitnur e mail yazmadım kullanmadıklarından dolayı. adres + telefon yazdım.
@hayaller71 mülakata bir girelim, amcası adalet bakanlığında güvenlik olan, çaycı olan tipler damlayacak buraya sürüyle, az sabır hocam
-
@2pacalypse sabretmenin bir yolunu söyle hocam şu dk yapayım
-
@Hayaller71 valla cidden yok, adamlar 11 şubat tarihinde 10 temmuza mülakat tarihi koyuyor. cidden adalet akademisinin doluluğu yüzünden bunu yapmıyorlarsa valla billa yazık bize
-
@2pacalypse en azından avukatlık falan meşkale bulursun hocam
-
@Hayaller71 aynen, iibf için durumlar daha sıkıntılı, bir yandan da diğer ilanlara, sınavlara falan başvuruyorsunuz bildiğim kadarıyla. valla kardeşim de iibfli daha 2. sınıfta. şu foruma takıldığımdan beri çocuğa okulu bıraktırmayı düşünmüyor değilim
-
@2pacalypse sorma hocam normalde motivasyon tavandı hala çalışırım falan diyordum ama o da gitti maalesef
-
@Hayaller71 salı günü bitiyordu galiba hocam yanlış olmasın . Ben de haftasonu halledeceğim
-
@elitnur teşekkür ederim kardeş
-
Haziranda açıklansa herkes beklenmese keşke
-
Komisyon kaç kişi, kimlerden oluşuyor arkadaşlar?
-
güvenlik formunda son çalıştığı yer ve unvanı sorulmuş. sadece 2015 tarihli günübirlik bir sgk 4a kaydım var. yazmalı mıyım, yazmasam problem teşkil eder mi ?
-
@CosmoKramer benimde 29 gün aynı soruyu merak ediyorum
-
adli ve idari olarak ayrı ayrı başvuran var mı? şu an tamamladım başvuruları, sistemden çıkış yaptım, güncellemek için giriş yaptım, iki başvurum görünüyor ama hangisi adli yargı hangisi idari yargı başvurusu ayırt edici bir ibare bulamadım. bilgisi olan var mı ?
-
@Hayaller71 ben yazmadan oluşturdum hocam.
-
@CosmoKramer bence yazın ikiniz de. Riske atmaya değmez.
-
@2pacalypse bir günlük sigorta kaydım var, formdaki kısmı boş bıraktım, yazmaya değer bulmadığım için, yalan beyan sınıfına giriceğini düşünmüyorum.