29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Eldeki fotoğrafı telefonun kamerasıyla çekip program vasıtasıyla jpg formatında ve 500 kb den düşük hale getirdim. Geçen yıl çekinmiştim bu arada, sıkıntı çıkar mı? Daha önce çalıştığı yer/halen çalıştığı yer bilgilerini doldurdum mu formu göndereceğim.
-
@RootofAllEvil bende geçen seneden olan fotoğrafımı gönderdim hocam, sıkıntı olacağını sanmıyorum, büyük bir değişiminiz yoksa.
-
@CosmoKramer köfteci Yusufta çalışmıştım yazmakta istemiyorum Allah var
-
benimde 17 günlük 4a sigortam var bunu yazmak gerekir mi bilemedim
-
Üniversiteye başlamadan önce 2009 temmuzdan 2010 şubatına kadar özelde çalışmıştım onu yazdım. Guy olarak kasım 2015 te başladım yazdım ancak hemen yanında istifa tarihi şubat 2010 diyor sıkıntı çıkarmaz inşallah
-
@Hayaller71 bende burgerking de çalışmıştım birkaç hafta, bir günlük gir çık yapmışlar görünüyor sistemde o yüzden yazmak istemedim.
-
başvuruda askerlik bilgilerim teknik arıza sebebiyle yüklenmiyor diyor başvuramıyorum benzer sıkıntıyı yaşayan oldumu
-
Arkadaşlar üniversiteyi ekledim ilk eğitim bilgilerine liseyi de belirtecek miyim anlamadım o sayfayı
-
@kd16 üniversite haricinde diğer öğrenim bilgilerinizi sadece mezun olduğunuz yılları yazın, üniversite ve lise bilgisi eklemeden başvuruyu tamamlayamazsınız diyor.
-
@brakov üniversite ve liseyi ekledim teşekkür ederim
-
Başvuru işlemini tamamladıktan sonra mülakat tarihini nereden görüyoruz bilen var mı?
-
-
@2pacalypse teşekkür ederim
-
Güvenlik soruşturma formunda askerlikle ilgili kısımı kısaltma halinde mi yazdınız
-
Formda büyük küçük font kullanımına dikkat ettiniz mi acaba?
-
Mezun olunan okul sorulmuş ama bölümünüzü de yazdınız mı?
-
@sottile ben sadece okulu yazdım
-
Arkadaşlar idari yargıda hangi gün ve neresi mülakat yeriniz
-
Başvuruyu gönderdim hakkımızda hayırlısı olsun. İş yerinde program kuramadığım için üstüne fotoğraf yapıştırdığım word çıktısını taratıp pdf olarak kaydettim sisteme onu yükledim. Umarım bir aksilik çıkmaz.
-
@simer93 13 mayıs ankara hakimevi