29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
adli yargı mülakatında dikkat edilmesi gereken şeyler var mı tecrübeli birileri nasıl işliyor anlatabilir mi
-
@CosmoKramer soruyu çaaaat çaaat bildiğimde bordo takıyordum, olmadı. allah burdaki herkese gönlüne göre versin inşallah
-
@Legendary1 abi aslında şöyle bir durum var yapılan araştırmalarda mülakatlarda vs erkeklerde lacivert takım- bordo kravat gibi bir kombinasyonun psikolojik olarak karşı tarafta daha güvenilir bir intiba yarattığı sonucu oluşmuş. Sadece hakim savcı alımıyla ilgili değil başka Mülakatlarla ilgili araştırma yaptığınızda da bu bilgi çıkar. Hakim savcı alımında ise bu teamül gibi bir şey olmuş durumda. Acaba çorap olarak uzun beyaz çorap giysem bu sene nasıl olur ya
-
@noktiko beyaz corap asla giyme hocam . Siyah corap, lacivet takim , lacivert veya mavi tonları kravat,siyah ayakkabi kemer benim tercihim
-
Bu hafta gelse bari şu tarihler
-
@birsorumolacaktı bekliyoruz bakalım hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
Artık engel kalmadı, seyahat yasağı 1haziran itibariyle kalktı, normalleşme süreci başladı, yaz aylarında mülakatlar tamamlanır.
-
açıkçası ilan gelmediği sürece ben hala şüphedeyim
-
Belki yarın duyuru yayımlanır. Önce avukatlar sonra idariler en sonda da adliler olmak üzere ağustostan önce mülakatlar yapılmış olur.
-
@RootofAllEvil sıralamayı bozarlar mı?
-
@CosmoKramer genelde yukarıda yazdığım sıralama gibi mülakata alıyorlar
-
selamlar arkadaşlar, az önce bakan bey açıkladı. 15 haziranda mülakatlar başlıyor
-
@Berkan13 çok şükür
-
herkese hayırlı olsun arkadaşlar
-
belli ki program yapılmış, gün ve katılımcı sayısı belirlenmiş. bugün mülakat günleri duyurusu da gelebilir.
-
@Berkan13 mülakata kaç kişi giriyor bu alımda hocam?
-
@Pinky 100 idari, 300 avukat, 1.000 mezun olduğuna göre 1.400*3=4.200
-
@Berkan13 hocam toplam 1400 kişi alıyorlar ve 3 katı yani 4200 mülakatı mı giriyor yani
-
@Pinky Allahım sana geliyorum, sabır ver yarabbi
-
Geçen sene bir günde kaç kişiye mülakat yapılıyordu bilen var mı?