29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@sefmo hocam güvenlik soruşturması mı kaldı ya, 23 ocaktan beri belli kazananlar zaten, 6 ayda bitmemiş olamaz herhalde. bundan sonrası bürokrasi tamamen. ne zaman isterlerse o zaman açıklarlar
-
@CosmoKramer bu işin hâkim savcı ihtiyacı ile ilgisi yok. Her yıl düzenli olarak alım yapılıyor ve takvime uymaları gerekiyor. Virüs yüzünden zaten aksayan takvim sonucu fazla gecikmez.
-
@Zarahustra doğrudur.
-
@2pacalypse şahsen eylül ekim söylentilerinden sonra ağustos 20 ye de raziyim
-
@elitnur mülakatlar genelde cuma günü açıklanıyor. 28 Ağustos Cuma yakın geliyor nedense ama maksimum Eylül ortalarinda gelir, ekime kalacagini hiç sanmam. Zaten uzamış sureci daha da uzatmazlar.
-
En iyisi mülakata girdiğini kafadan silip atmak
-
@Hayaller71 siz yapabiliyor musunuz
-
@elitnur gün içinde önceden çok aklıma geliyordu artık gelmiyor kpssyi maliye sınavlarını falan düşünüyorum onların verdiği stresten gelmiyor aklıma ü
-
@Hayaller71 200 civarı iibfli olduğundan eminsek eğer böyle düşünmek lazım heralde...
-
@kıymalı-puding kaymakam olmak bile daha kolay bence
-
@kıymalı-puding face'de birisi yazmıştı adalet bakanlığındaki tanidigindan öğrenmiş 211-89 muş dağılım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama idari yargı sınavı hep böyle zaten mülakata kalanların ezici cogunlugu iibf oluyor.
-
@sefmo memurlarnet palavralarına erken başlamış. gençler sitelerden aldığınız duyumlar hiçbir işe yaramaz gidip bakanlıkta bi yakınınız varsa veya sizin tanıdığınızın bi yakını varsa sorun soruşturun öğrenin. bu forum sitelerinden hiçbir şey öğrenemezsiniz.
-
Hukuk muhakemeleri kanununda pek çok değişiklik olmuş bugün resmi gazeteden bakabilirsiniz.
-
@yasamor hocam kesinlikle haklısınız forumlara inanmak zor. Ahmet nohutçu hoca mülakat tarihlerini bilmişti bir tek o var. Ben çok uzayacağını düşünmeyenlerdenim bu beklemenin inşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
Mülakatlar ne zaman tamamlanıyor arife günü son mu?
-
@RootofAllEvil yarın son gün hocam
-
Mülakatı korona nedeniyle bayramdan sonraya kalan var mıdır? Yarın bitiyor mu ?
-
Ne kadar sürede sonuçlar belli olur
-
@Modric210 30 Haziran'da olması gereken ama korona dolayısıyla ertelenen kişinin mülakatı da 29 temmuza koyulmuş. Yarın bitiyor diyebiliriz komple. Ama özellikle temmuz ortalarından sonra hasta olup da ertelenen var mı bilemiyorum. Pgm'ye sormak lazım aslında Perşembe günü.
-
20 25 ağustos arası bekliyorum keşke daha erken açıklansa