Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@mulakat bence olması zor sınavı yapsa bile süreç yine ilerlemez
-
Temmuz ağustostan önce olmayacağı kesin
-
@jamiryoo bence de üniversiteler açıldıktan sonra 2 hafta içinde demişlerdi. Üniversiteler de bu dönem açılmayacağına göre sınav epey sonra yapılır
-
Alım rafa kalkmış bile olabilir ileriyi görmek imkansız çünkü
-
@gençler23 evet ama başvuruları uzatmışlar anlamadım ben de
-
@zz onlar da anlamamışlardır ne yaptığını merak etmeyin hocam
-
@zz bilmiyordum bunu tuhafmis cidden
-
25 yaş nedir yahu. Zaten mezun ol askere git vs derken dolduruyorsun.
-
@keynesiyiyen Merkez Bankası'nın 30 yaş şartını dahi anlamıyorken burası şaka gibi 25 yaş şartı koydu.
-
@keynesiyiyen öyle olmaz ama 25 olmaz 22 yapsın lar
-
@jamiryoo Ben hatta üniversiteyi bitirmeden son sınıf şartı koymalarını bekliyordum.
-
bu şartı koşmalarının en büyük sebebinin personeli çok çalıştırmaları olduğunu düşünüyorum. Sonuçta buralar merkez bankasi da dahil anonim şirket
-
Süreç çok belirsiz. Sonra ne olacak grup mülakatı mı
-
@ank3435 Grup mülakatı olmayabilir. Geçen alımda sınavdan sonra kişilik envanteri ve birebir mülakat yapıldı. Mülakatta ingilizce dinleme, konuşma, sesli okuduğunu anlama ve alan kapsamındaydı. Dil kısmına iyi hazırlanın TOEFL tarzı bir hava var ve çoğu aday o bölümde dökülüyor.
-
Sınav yapılana kadar yaşı tutan da dışarıda kalacak bu gidişle
-
@gpale Buranın maaş durumu nasıl peki ? Merkez uzmanlıklar benzer diye biliyorum.
-
@BluePhantom
anne sütünden en fazla 6 ay önce kesilmiş şartı da koysunlar madem. -
Sınav tarihi için “Üniversitelerin Eğitim ve Öğretime başlamasını takip eden 2 hafta içerisinde yapmayı planlamaktayız.“ şeklinde bir yazı vardı üniversiteler de 15 Haziranda açılıyor haziran sonu temmuz başı gibi sınav olur tahminimce