Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
İngilizceye bu kadar takılmasını anlamıyorum sanki başladıktan sonra halledilmiyor full İngilizce konuşuyorlardır kendileri kesin
-
@themutsuz ilan zaten sacma sapan bir ilan hocam basvurdum bakalim sinavi da ne kadar sacmaymis gorecegiz.
-
Sınava nasıl çalışılmalı arkadaşlar sizce??
-
Kişiye özel ilan da olabilir, yökdil ve 25 yaş olduğuna göre
-
@patrice9 telefondan zor olur hocam ben bizzat gittim bunun için kendileri de yapmıyor aslında sadece güncelle seçeneğine tıkladı benim sistemimde görevli kişi başka da Bir şey yapmadı uğraştırıyorlar durduk yere
-
Kac kisi alacaklari yaziyor mu ?
-
@gpale bütün kriterlere uyduysanız tebrikler hocam
-
@themutsuz direkt olarak bu sene mezun olacakları almak istemisler sanirim olur ya ozel sektorde new graduate ilanlari
-
Başvuru durumuna beklemede diyor ama ne zaman onaylanır acaba
-
@zz hocam ankaradan istanbula gitmeye deger mi su siralar? Acaba mail mi atsak ertelemeleri ya da online sinav icin
-
@gpale muhtemelen ertelenecektir, ha eğer ertelenmezse de şahsen bu riski almayacağım.
-
Mail attım ertelenme durumu var mı diye. Bu konuyla ilgili alınacak karar başvuran tüm adaylarımıza bildirilecektir dediler. Henüz karar verilmedi sanırım
-
@zz az önce başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır dendi biraz endiselendim açıkçası umarım ertelenir
-
Kesinlikle ertelenmesi gerekiyor. Veya online olsun sınav. Ben yarın arayacağım
-
@ank3435 ben ordaki numarayı aradım da ulaşamadım
-
Sınav ertelenmiş mail geldi şimdi
-
@zz hocam universiteler acildiktan sonra 2 hafta icinde deniyor da nisan sonu mu acaba
-
Simdilik 3 hafta sonra açılacağı söyleniyor ama bir erteleme daha olabilir virüsün yayılım hızı Avrupa ülkelerini aratmıyor
-
Sınavın online olması gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba ?
-
@mulakat sanmam sınav temmuzdan önce olmaz