SGK FERAGAT / 10.PRO
-
@paraşütçü-walras hocam hayırlı olsun öncelikle, sgk da hangi il çıkmıştı
-
@yesillenenfındık Merak etmeyin hocam böyle bir mantık yok zaten 24 marta kadar bir aksilik olmazsa yedek süreci belli olur. 1 yedekse 1 yedek.tercih yapar, 100 yedekse 100 yedek tercih yapar. Bir sayı doldurma durumu söz konusu olmaz sgk denetmen yardimciliginda. Hicbir zaman da olmadi.
-
@gumrukçu eyvallah, afyonkarahisardi
-
@kamusaldenetci hocam 24 Mart tarihini neden önemsiyorsunuz,o tarihte ne olacak anlamadım
-
@bucalı hocam takvime uyulursa 24 Aralık'tan itibaren üç ay içerisinde yedeklerin atama sürecinin tamamlanması gerekiyor. Atama süreci için eğer bu kadar hızlı ilerleniyorsa yedek süreci de bu tarihte bitirilir.
-
@kamusaldenetci anladım hocam ama 9.promosyon nisan ayında kazananlar açıklandı Aralık ayında yedeklik ilanı geldi, tam 8 ay hocam
-
@bucalı Eğer olağanüstü bir şey olmazsa bence yine benzer süreç olur en azından yaza kadar bekler.
-
@bucalı Hocam 9'da asillerden ilk fasil 1.5 2 ay içinde, hemen hemen promosyonun yarisi da 7-8 aylik periyot sonunda işe başlatıldı. Ikinci faslın atama işlemlerinden çok kısa süre sonra yedeklerın süreci başladı ve tamamlandı ki bu da bahsettiğiniz Aralık dönemine rast gelir. Kasım gibi de asil atamalarının ikinci kısmı yapıldı yani.
Bu yüzden düşüncem de duyduklarım da Nisana kadar yedek atama işinin de biteceğine işaret ediyor. Tabi atamalar sorunsuz yapılır, dokuzdaki gibi sarkma olmaza. -
@kamusaldenetci 11. Dönem için düşünceniz nedir ? 2020 öncesi olabilir mi ?
-
@kamusaldenetci anladım hocam, ama ben tüm asiller işe başladıktan 2 ay sonra yani Mayıs ayında bekliyorum yedeklik ilanını
-
Arkadaşlar strateji ve bütçe mülakatları da açıklanmış kazanan arkadaşlardan feragat olabilir bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar benim strateji ve bütçe olduğu için buradan feragat edeceğim.Antep atandığım ildi umarım yedek işlemleriniz de çok uzamaz ve herkesin gönlüne göre olur.
-
Arkadaşlar BTK sınavını kazanıp mulakat listesine girmeye hak kazandım. Eğer mulakat da olumlu olursa buradan feragat edecegim. Mulakat tarihim 20 Mart kurum genelde 1 ay içinde acıkliyormuş mülakatlari. Birlikte 5 ay boyunca mülakatin sonuclanmasini bekleyip suan yedek sırası bekleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum Insallah herşey dilediğiniz gibi olur.
-
@JamesTobin teşekkür ederiz hassasiyetiniz için bu bizler için çok değerli
-
Merhaba dostlar. Bir kaç öğrenme girişimim oldu ancak feragat edenler konusunda bilgi alamadım. Mülakat dönemindeki etki halen devam ediyor birimde, ağızlar çok sıkı. Hal böyle olunca da çok fazla üstelemedim malesef. Ancak söylenen şu, süreçler çabuk yürütülecek. Zannediyorum bu ay asiller başlatılacak çok bekletilmeden. Ardından da yedek ilanı yapılır diye düşünüyorum. Neden derseniz, daha önce de söylemiştim bunu yine teyit ettim, Başkanlık illerin tebellüğ edenlerle ve işe başlamayanlarla alakalı evrak, kağıt, belge vs. ne varsa her tür bildirimi derhal yapmasını istemiş. Sayı hemen belirlenip yedek atamaları için duyuru yapılacak sanıyorum. 24 Mart konusu geçmiş, o tarih de şu dostlar. Sonuçlar 24 Aralık'ta açıklandı yanılmıyorsam. Yedek atamalarının 3 ay içerisinde tamamlanması gerekiyor kural olarak. Kastedilen dönem bu. Yine sormaya çalışacağım ama dediğim gibi kimseyi de zor duruma düşürmek istemiyorum. Katı bir tutum varsa dışarı çıkacak her bilgi o birimleri zora sokar.
-
@paretowilfredo Teşekkürler yinede ilgilendiğiniz için.. Yedekler hakkında gelişme olursa mesajini bekliyoruz
-
@paretowilfredo hocam kurum 2. Yedek ilanına çıkar mı eğitimde olsa
-
@yabgu Bu uygulama daha önce oldu dostum. Ama sık karşılaşmıyoruz bununla. Eğer yeni dönem alımı yedek atamasının peşinden gelirse eğer çıkacağını düşünmüyorum.
-
Geçmişte bu tarihlere en yakın sgk alımı 2011 yılında olmuş.
16.12.2011 Sgk atama işlemleri duyurusu
20.02.2012 Yedek atama duyurusu
06.03.2012 Yeni ilan30.01.2020 Sgk atama işlemleri duyurusu
.
.
. -
Yedekler içinbir grup kuruldu mu arkadaşlar