2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@guyvomen olacak olandan kaçılmaz kardeş
-
@redcrossbjk kombinasyonlar onu hatirlatti. Yoksa kaçamayiz elbette
-
@guyvomen anlamadım kombinasyon neyi hatırlattı?
-
Çok bekletmezler bence şu ilk alım sonuçlansın ondan sonra yapılır
-
30 kasımdaki sınav belge tesliminden bi iki gün sonra mülakat tarihlerini açıklamamış mıydı ben mi yanlış bakıyorum
-
@menizarar1 aynen kardeşim. 25 aralıkta belge teslimleri bitmiş 27 aralıkta mülakat tarihleri belli olmuş ondan 10 gün sonrada mülakatlar başlamış
-
@redcrossbjk deme ya uzun süredir ders çalışmıyorum geç olması işime geliyordu İnşallah benim 1 ay zamanım olur tam olarak bana yetecek süre çalışmaya başlayalım o zaman herkese iyi çalışmalar
-
@Manchester eski listede günde 25 kişi almışlar kardeşim. puan açıklandığı zaman olan listede olan sırana göre kaçıncı gün gireceğini aç çok tahmin edebilirsin
-
@redcrossbjk günde 25 kişiden daha fazla almaları gerekmez mi hocam? Merkez göçle birlikte hemen hemen 900 kişi mülakata girecek çünkü
-
@MartinLuther hocam ben tamamen bir önceki alımla kıyaslayarak yola çıktım. DGUY ile GUY'u düşününce mesala orada önce dguyu yaptılar ardına guyu yapmışlardı bu da muhtemelen öyle olur
-
İl Göç için birden fazla komisyon kurulması mümkün mü?
-
Son guyda old gibi bunun mülkatını 1 yıl sonra yapmasınlar da.
-
@botan01 hocam bundada işte beni o 45lik alım düşündürüyor.. o bitmeden bunu yaparsalar tekerrürler olacaktır ya da saçma bir durum ortaya çıkacaktır
-
@redcrossbjk şansz bedevi gibyz çöle gitsek kar yağar.
-
@botan01 ayıya denk gelmekten bir nebze iyidir kardeşim kar
-
@redcrossbjk çağırmaya sondan mı baştan mı başlıyorlar
-
@Manchester hocam bugüne girdiğim hiçbir mülakatta puanı düşük olandan başlattıklarını görmedim. Yazılı puan sıralaması, soyadı sıralaması vb olur genelde. geçen listede puan sıralaması yapılmış yani en yüksek puandan başlanmış
-
@redcrossbjk peki dostum geçen sefer günde 25 kişi girmiş diyorsun hep 25 ama orada sayı azdı şimdi daha çok kişi var mesela bu kez günde 50 kişi mi girer mülakata bu değişiyor mu ya da her zaman 25 kişi mi tahminin nedir ona göre bir hesaplama yapıyım?
-
@Manchester hocam tek komisyon olacak olursa en fazla 50 kişi olur tahminim birden fazla komisyon olacak olursa tabi bu sayı değişir tahminden öte hiçbir şey olmaz Bu dediklerimiz en garanti yol 10 gün sonra mülakat olacakmış gibi hazır olmak lazım
-
@redcrossbjk bunu bilgi anlamında öğrenmek için soruyorum çok komisyon olursa daha az kişi mi çağrılıyor kurumlarda öyle mi oluyor ama sonuç olarak ne olursa olsun çalışmaya başlayalım dediğin gibi dostum iyi çalışmalar