2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Belki de sıralama sadece farklı puanlarda önemlidir yani atıyorum 100. 90 puanlı ile 200 90 puanlı birbirine eşittir sıralama sadece sayıdan ibarettir sadece mesela 90 puanı olan farklı netlere göre aşağı ya da yukarıdadır
-
@çölkaplanı 45 de kasımdaki sınavdan ekledim
-
45 lil alımı kazanıp da 2020 sınavını kazanan kaç kişi mevcut acaba bakan oldu mu
-
@kemankeşş hocam bu nasıl cümle bir an açıklandı da ben mi göremedim sandım
-
Arkadaşlar ben evrak teslimine gittiğimde 45lik alım için bi görevli biz bilemeyiz dedi bi başkası onun daha vakti var dedi
-
@Godot37 şöyle hocam özür dilerm kastım ilk alımda mülakata kalıp ve mülakat sonucunu bekleyeyip 2. Alımın yazılısını kazanan var mı ne kadar acaba dedim
-
@kemankeşş onu saptamak zor. 190 küsür kişi mülakata girdi. Bunların çoğu 2.sınava girdi. Önceki sınavı sınırda kaçıranlar 60 küsürlüler de kazanmıştır. Kazanamayanlar da var tabi.
-
Para banka sinav konularina dahil degildi mulakatta sorma ihtimalleri yoktur degil mi
-
@70kuralliii hocam para banka diye aslında ayrı bir yer yok o makro içerisinde mevcut o yüzden bakın
-
@70kuralliii çok zor TCMB ile ilgili belki gelebilir gündeme dair
-
@Willsmithh duyuru göç idaresinden gelcek dimi mülakat tarihleri
-
@gencbiraday evet hocam
-
Arkadaslar maliye bolumu mezunuyum. Sinav konularinda vergi hukuku ve turk vergi sistemi yoktu ama mulakatta bolumum maliye oldugu icin cikar mi acaba bu konuda bilgisi tecrubesi olanlar var mi?
-
@mister-no hocam tvs'den gelmez de vergi hukukundan daha önce sormuşlar
-
@Elnogate tesekkurler hocam
-
Belge tesliminin son gununden itibaren 5 gun gecti gigm den hala ses seda yok ne diyorsunuz arkadaslar surec uzar mi yoksa
-
@70kuralliii bana uzayacakmış gibi geliyor inşallah Ramazandan önce mülakatlar bitmiş olur ya
-
İnşallah çok uzamaz süreç
-
İlk alımda 13 14 gün sürmüş
-
Haftaya açıklanabilir bence