2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk tmm hocam teşekkür ederim
-
Hala ses yok mesai saati bitimi verseler duyurulara bari
-
@kemankeşş 45 kisilik alimın açıklanması ve artik mülakat tarihlerinin belirlenmesi bu kadar zor olmamali be hocam
-
Aradım 2 kere açmıyorlar sanırım arayan çok bıkmışlar
-
@kemankeşş Hocam kuruma ulaşabilenlere ertelenmesi yönünde bir çalışma yok bir gelişme olursa duyurulardan takip edin denmiş
-
https://www.memurlar.net/haber/892009/ polis akademisinde falan eğitime ara verilmiş içişleri bakanlığı genelde yayınlamış.. İnşallah bizleri etkilemez
-
@redcrossbjk hayda ama biz çok kalabalık değiliz hocam çok etki edeceğini zannetmiyorım
-
@redcrossbjk hocam sınav mülakat vs demiyor bence etkilemez inşallah
-
@kemankeşş hocam inşallah etkilemez zaten yaş ilerliyor bir an önce yapılır ve sonuçlanır inşallah
-
Bu hastalığın yayılıp yayılmadığı ilk vakadan sonra 15 20 gün içinde belli oluyormuş kuluçka süresi filan yayılıp yayılmadığı o zaman belli olacak 2 ihtimal var ya yakınlarda tarihleri açıklayacaklar mülakat tarihlerinde de bu hastalığın durumu belli olmuş olacak mülakat yapılacak ya da ertelenecek ya da 15 20 gün bekleyecekler duruma göre o zaman mülakat tarihlerini açıklayacaklar ya da ertelendi diyecekler bence ilki olacak haftaya açıklanacak tarihler ve inşallah hastalık da yayılmayacak önlemler zamanında alındı 15 20 güne kadar belli olur o konu da bence çok etkilenmeyecek mülakat süreci de
-
Arkadaşlar eğitim oluyor mu il göç uzman yardımcıları iÇin ? Ben yok diye duydum ama ..
-
@gencbiraday is basi eğitim daha sonra kendi promosyon ile ileri tarihli bir egitim.oluyor ankara'da galiba
-
@Willsmithh mesleğe başlamadan bir eğitim alıcaz yani
-
@gencbiraday hayır hocam. Direkt mesleğe başlatıyorlar. Eğitim 1 sene sonra oluyor.
-
@Mambaa sağol hocam
-
Herhangi bir duyum alabilme imkanı olan yok mu acaba
-
Hocam kararı kurum verecek tabi ki ma bence bir sure ertelenecek 816 kişiyi bu ortamda cagırmazlar diye iddia ediyorum bakalım
-
@güneşşş ertelenme ihtimali çok yüksek
-
Bence Türkiye'de salgının ilerleme hızına göre karar verirler .umarım bu salgın tüm dünyada biter .
-
Bana da yeni hafta da erteleyebilirler gibi bir his var içimde inşallah olmaz