2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@plansız teşekkürler hocam
-
@felix-felicis 7321 sayili kanun gereği serbest veya iskanli göçmen olarak kabul olunabilirler evet. Ben iskan kanununda 15. Md sonrasina bakmamistim o bakimdan sordum. Teşekkürler
-
Arkadaşlar malum seyahat yasakları var bazı illerde acaba talep edilse mülakatlar dijital ortamda yapılamaz mı gidip gelme derdi de olmazdı masraf da olmazdı ama
-
@muzgor seyahat yasakları kalkmadan mülakat yapılmaz zaten
-
Seyahat yasağı 15 gün daha uzatılmış yani 15 hazirana kadar uzamış oluyor yanlış bilmiyorsam sonra yine uzarsa ağustos eylüle kadar gider bu mülakat durumu seyahat yasağı tekrar uzamazsa temmuzda olabilir diye tahmin ediyorum
-
@Pinky evet hocam bunu bekliyordum bende Malesef kalkmadı yasak Haziran’ı da gözden çıkarmak gerekiyor Temmuz da olacağı kanaatindeyim
-
@kemankeşş2 Seyahat yasağı kalktıktan sonra 15-20 gün içinde duyuru yapılır 15-20 gün sonrasında başlayacak şekilde mülakat tarihleri belli olur burada önemli olan soru şu 15 haziranda yasak kalkacak mı yoksa salgının durumuna göre yine uzayacak mı kalkarsa temmuz ayı içerisinde ya da sonuna doğru olacak şekilde mülakatlar olur yine uzarsa ağustosu bulur tabi nereye kadar uzarsa seyahat yasağı o kadar gecikme durumu var seyahat yasakları kalktıktan sonra ki 1-1,5 ay içinde mülakatlar yapılır diye düşünüyorum
-
Mülakatın gecikmesine mi yanayim kyk ödemelerinin başlayacağına mı hala işsiz olduğuma mı Allah yardımcımız olsun
-
İnternetten okuduğum habere göre seyahat yasağı 19 mayıs 3 haziran arasını kapsayacak şekilde uzatılmış eğer bu doğru ise 3 haziranda vaka sayıları da baya azalacağına göre (inşallah tabi) seyahat yasağı uzamazsa mülakatların da durumu belli olur gibi haziranın son haftası başlar mı ki mülakatlar
-
1 Haziran'dan önce mülakatların bir an önce yapılması için etkinlik yapmalıyız. Kurum baskanina,yardımcısına tweet atıp bilgi almalıyız.
-
@eomer Kesinlikle hocam neden bu kadar sessiz herkes anlamıyorum, bu virüs tamamen kalkıp yok olmayacak bunu bekliyorsanız, bir şekilde hayat devam ediyor. Kendimizi hatırlatmalıyız.
-
@eomer yani hiç değilse Ankara içindekileri azar azar davet edebilirlerdi bence
-
Evet arkadaşlar başka başlıklardan geliyorum mesela guy başlığında birileri söylemiş sonbaharda yeni salgın olabilirmiş okulların sonbaharda açılma ihtimali de ertelenebilirmiş eğer salgının hızının ve vakaların azalacağı bu 3 aylık yaz döneminde bizim mülakatlar oldu oldu yoksa durumlar iyi mi kötü mü olacak belli değil etkinlik mantıklı artık
-
@eomer yarın için toplanalım arkadaşlar twtter da artık yapılmalı bu mülakatlar
-
Etkinlik başlattık destek olun arkadaşlar
-
@kemankeşş2 Yazalım arkadaşlar ne kadar erken talep edersek o kadar çabuk tarih verirler.
-
Nereden etkinlik yapıyorsunuz link var mı?
-
@Pinky twter
-
Arkadaslar kac tane geçici barınma merkezi var? 8 ilde 11 mi 5 ilde 7 mi? Çünkü sitede 2 farkli bilgi var
-
@Elnogate 5 ilde 7 tane