2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
güya etkinlik yapılacaktı katılan yok. daha çok bekleriz biz böyle
-
En geç yarın akşama kadar duyuru yapılsın lütfen 2 3 hafta sonra başlayacak şekilde böylece insanlar tren otobüs uçak vs biletleri de bulabilmeli ama en geç yarın akşama kadar belli olmalı herkesin gireceği tarih ve yerler ki ona göre hareket edelim yapmayın ya zaten hergün ortamı dezenfekte edeceksiniz herkes maske takacak sırayla alınacak mesafe olacak girişte ateşler ölçülecek bu ortamda olası bulaş ihtimali 0 a yakın artık her yerde önlemler var lütfen artık iyi bir haber gelsin
-
@Pinky inşallah, bugün tarihlerin açıklanmasını ben de bekliyorum. Hazır kısıtlamalar da gevsetilmisken bir an önce ilerlemesi gerekiyor
-
@sincap13 saat 22.00 a kadar yapmaya çalıştık ama bu sefer katılım daha az oldu bir zahmet twit olmayanlar bir açsın nasıl olsa atılıyor diye düşünmeyin arkadaşlar haftaya sayfadaki herkesi bekliyorum
-
Arkadaşlar bugün de cimere yazalım ben gönderdim
Bir de Bakan beye Msj bölümü var içişleri bakanlığı sitesinde oraya da yazdım sizde yazın ne zaman açıklanacak bilgi istiyoruz diye -
@kemankeşş2 hocam haftaya perşembeye kalır mı ya açıklanır o zamana kadar yani öyle umuyorum
-
bugün herkes kurumu arasin arkadasllar unutulmayalımmmmm
-
Adli idari mülakatları 15 haziranda başlıyor.. Bence en geç haftaya kadar bir açıklama gelecektir inşallah
-
İçişleri bakanı bu akşam youtubeda hadi özışıkın konuğu. Twitterdan hadi özışıkın gönderisine yazsak sorar mı acaba.
-
@malthus_emmi öğretmen ya da sağlıkçı olsak kesin sorulur hocam da konu biz olunca bilemedim ama deneriz tabi kaybedecgimiz bir şey yok
-
Arkadaşlar hayırlı olsun 15 haziran
-
15 haziran-3 temmuz
-
-
Bende açılmıyo tarihler
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Herkese hayırlı olsun. 20 haziranda askerde olacağım acaba benle aynı durumda olan var mı nasıl olacak hiç bir fikrim yok
-
@babameraba belgeni gösterirsen izin veriliyor hocam korkma
-
@babameraba, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Herkese hayırlı olsun. 20 haziranda askerde olacağım acaba benle aynı durumda olan var mı nasıl olacak hiç bir fikrim yok
Yada askere git gel yapmaktansa genel müdürlüğünü arayın 15-16 civarı gibi beni mülakata alabilir mısınız askere gidecem diye. Belki öyle bişey yaparlar ki ortalama günde 5-10 kişi gelmez mülakata
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Hadi gözünüz aydın dostlar, bence Kurum, en çok seyahat yasakları dolayısıyla tarihleri açıklayamıyordu . En büyük engel kalktı sayılır, tedbirler de alınırsa şu an mülakatlar için bir engel yok sayılır. Tabi benim kişisel yorumum.
Hayırlı olsun arkadaşlar, dediğim gibi bekletmediler, tarihler açıklanmış, her birinize mülakatlarınızda başarılar diliyorum.
-
@babameraba 3 temmuzda mülakata girecem. 4 temmuzda tecilim bitiyor. Mülakatı geçersem ve askerde olursam sorun olur mu?