2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar herkese tekrardan hayırlı olsun. Bugün açıklanmasını beklediğim belirtmiştim, umutluydum beklediğim gibi oldu.Sosyal medyadan destek olan herkese teşekkürler ederim
-
Hadi gözünüz aydın. Daha öncede belirttiğim gibi herşey sıra ile. Ve sıra sizlere geldi. İçişleri bakanlığını bu zorlu dönemlerde personel alımlarını koordineli bir şekilde yürütüp İİBF camiasına nefes olduğu için en içten duygularımla başta Sayın Bakan olmak üzere tebrik ediyorum. Bekleyenlere hayırlı olsun. Süreç sonrasında sevinenlerden olmanız dileği ile.
-
@gencbiraday eyvallah dostum sağol
-
Arkadaşlar merhaba işletme bölümünden mülakata giren tecrübeli arkadaşlar var mı ne tarz sorular soruyorlar acaba ?
-
Gvsler yapıldı sanırım mülakatlar bitince hemen açıklarlar mı acaba diğer içişleri alımları gibi
-
@guymağduru eyvallah dostum sağolasın
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar dikkatimi şu çekti mülakata kalan sayısı 816 idi listede 805 gözüküyor merkez göçte de sanırım 92 kişi vardı 87 mi ne gözüküyor bu eksikliğin sebebi önden feragat eden arkadaşlar mı var ki öyle olabiliyor mu?
-
@Pinky Belgelerini gondermeyenler buyuk ihtimal.
-
@Baelish hımm evet mantıklı hocam
-
@Marsiyal sonuçlar çok hızlı açıklanacak bence birçok göç biriminde sıkışıklık mevcut, işlerin hafifletilmesi için sürecin hızlandırilmasi gerekiyor
-
Her bölüm hakkinda az çok bilgi var da bu Çeko'ya ne soruyolar mülakatta bi öğrenemedim
-
Arkadaşlar hızlı tren bileti almak için hes kodu ve seyahat izin belgesi gerekiyormuş. Hes kodunu aldım ama seyahat izin belgesi için başvuru yapamıyorum çünkü havayolu ve karayolu seçeneği var fakat hızlı trenle ilgili bir seçenek yok. Benim gibi mülakata hızlı trenle gelmeyi düşünüp aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@Elnogate hocam bu başşıkta sayfa 13 te soru paylaşılmış bölümüm çeko bana sorulan sorular diye bir ibare belki yardımcı olur
-
@Pinky bunları biliyorum da hocam bölüm bazlı sorulan sorulara rastlamadım pek. Herhalde arka planda kalan bir alan olması yüzünden baska baska alanlardan soru soruyolar
-
@Elnogate duyuruda yazmış sınav konuları yüzde 50 teknoloji bilgisi yüzde gibi yani sınav konularında çeko olmadığı için mesela sgk kanunu ile ilgili soru gelmez (gelmez umarım) bence teknoloji güncel mevzuata idare anayasaya hakim olduktan sonra iktisata dikkat et senin bölüme en yakın iktisat ve hukuk
-
@Pinky evet sanırım öyle yapmaliyim. Çok teşekkürler iyi çalismalar
-
Arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlı olsun.Doğu Karadeniz bölgesinden 15-16 haziranda mülakata gidecekler varsa ben araçla gitmeyi düşünüyorum ,birlikte gidebiliriz . Zira biletler inanılmaz pahalı
-
1 temmuz çarşamba mülakatı için salı sabahı İstanbuldan yola çıkıcam aracımla. Bilet ücretleri çok fazlaymış gerçekten bende 2 kişi alabilirim aracıma yol arkadaşı olur hem. İyi forumlar.
-
23 haziran için arabayla gitme durumum var. öğleden sonra olduğum için sabah erken çıkmak gibi planlıyorum. Düşünen varsa mesaj atsın. 2 kişi bulursak benzini paylaşacağımızdan biletten uyguna gelir.
-
22 haziran pazartesi gunu icin pazar gunu araba ile yola cikacagim varsa adanadan o tarihte gidecek olan birlikte gidebiliriz