2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş hocam bizi etkileyen bir şey olmaz. Olan yine 45 kişi arasından kazanacak adama olur. Tekrar mülakat sıkıntısı çeker. İlk sınavı kazanir bunda listeden çıkartılır. Sonuçta evet erken yapılsaydı bi 45 kişinin daha şansı olacaktı ama iki sınavda da kazanmazlar merak etme
-
@menizarar1 ben Perşembe günü PTT aps ile gönderdim şu an Ankara’da hocam kargom.
-
arkadaşlar Cv ve Özgeçmiş arasında küçük farklar vardır. İnternetten bir Cv örneği indirseniz detaylandırıp gönderseniz uygun olur bence.
-
Evet dostlar yeterince ara verdiğimi düşünüyorum yarın sıkı şekilde çalışmaya devam edecem anayasa idare medeni borçlardan sıkıntım yok mevzuatta yabancılar kanunu dışında sıkıntım var nufus vatandaşlık pasaport kanunu vs gibi kanunlarda oralardan soru gelir mi ağırlık vereyim mi istisatta şimdiye kadar kpss de dahil yüksel bilgili konulara göre çözümlü soru kitabı Zeynel dinler çözümlü pegem çözümlü soru bankası vs gibi çözümlü kitapları bitirmiştim 2 3 yıldır elimde olan bir türlü başlamadığım çözümlü ceteris parabüs kitabı var karışık soruyor soruları onu mu çözsem maliyede ne yapmalıyım 4t ve çıkmış soruları bitirmiştim farklı bir kaynak var mı diğer yandan uluslararsı ilişkiler ve kamu yönetimi nereden çalışalım hangi konulara ağırlık verelim bitirdiğim kitaplara tekrar mı çalışsam diğer yandan teknoloji gk gibi konular çok geniş nereden bakıyorsunuz siz ve hangi konulara ağırlık vermeliyim teşekkürler şimdiden iyi çalışmalar
-
@eomer bana merkantalizm nedir ve bitcoin ile merkantalizm ilişkisi soruldu
-
@Solowen hadi merkantilizm tanımı tamam da bitcoin ile arasındaki ilişki neymiş merak ettim
-
@Solowen eyvallah hocam sağolun.
-
@Manchester bölümün kamu sbf uiş ise hocam güncel siyasi tarih bunlara ağırlık ver bence
-
@kemankeşş evet kamu peki yakın siyasi derken ne kadar yakın olmalı 2000 sonrası mı mesela ya da bildiğiniz bir kaynak var mı yoksa İnternet filan ve ders kitaplarına mı bakayım?
-
@Manchester hocam hiç bilmiyorum güncel olaylardan sorulanlar olmuş onları takip edebilrisiniz normal çalışmanızı devam ettrirn yeter inşallah
İdlib ile ilgili soru gelebilir hepimize -
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum askerdeyken mülakat sonucu olumlu olursa nasıl bir yol izlemek gerek atama iptali gibi bir durum söz konusu olurmu yoksa askerden sonra mı atama gerçekleşir nasıl oluyor bu durumda
-
@emrecan1636 askerden sonra olur heralde hocam atama iptali olmaz oyle sey olur mu
-
@70kuralliii, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@emrecan1636 askerden sonra olur heralde hocam atama iptali olmaz oyle sey olur mu
Anladım hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar 6458 yeterli olmaz mı sizce ben diğerlerine bakmayı düşünmüyorum biraz makro bakacağım , anayasa idare ve medeni o kadar
-
Arkadaşlar geçen mülakatta bana sorulan soruları yazayım belki fikir verir, göç idaresini anlatır mısınız, geri gönderme ve barınma merkezlerini kimler işletir, yüksek mahkemeler nelerdir, merkantalizmi anlatınız, bitcoin üzerine bir soru soruldu bir kaç tanede devlet büyüklerimizin isimlerini sordular
-
Siyaset ve kamu mezunu , mülakat görmüş arkadaş varsa ve sorularını bizimle paylaşırsa çok iyi olur Ben de henüz 6458 kanun haricinde nelere bakmam gerektiğini bilmiyorum ️
-
@ayözz siyasi tarih diplomatik güncel gelişmeler gelebilir bu bölümlere
-
@ayözz Sbky mezunuyum, geçen mülakatta bana sordukları sorular şunlar hocam;
Yimer nedir, dörtlü takrir nedir, 31 Mart olayı hangi yılda oldu , anayasaya göre Türk vatandaşlığı nasıl kazanılır kaybedilir, yoksulluk endeksleri nelerdir -
@malthus_emmi teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar aranızda mülakat görmüş Maliye mezunu varsa acaba size neler sordular