2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Nisan ayını bulur diye düşünüyorum ben. Şu 3 haftalık süreç sonunda gidişata göre şekil alır.
-
Evet arkadaşlar ne diyorsunuz son gelişmelerden sonra bizim mülakatlar başka bir bahara mı kaldı?
-
@Manchester hocam siz ısrarla dediğiniz şu 14 15 günlük süreçte ben beklemiyorum sonrasında gidişata göre karar verilecek. Bana kalsa mülakat bile yapmasınlar KPSS ve yazılı sınav ortalamasını alsınlar açıklasınlar..
-
@redcrossbjk ben yurtdışından 21000 kişi gelecek olayını bilmiyordum şimdi işler karışabilir yoksa söylediklerimin arkasındayım son söylediğinin olması ise yasal olarak mümkün değil
-
@Manchester sadece bir temenni kardeşim bu.. Bu sadece bu sınav özelinde olan bir şey değil tüm sınavlar için. şimdiye kadar 15700 umreci zaten daha önce getirilmiş ve parti teşkilatları ziyaret etmişler meslek odaları ziyaret etmiş bunlar namaz için camilere gitmiştir son kalan 5300 kişi için karantina başlattılar. Allah ülkemizi korusun
-
Bu virüs kontrol altına alınmadan herhangi bir açıklama yapacaklarını beklemiyorum.Zaten mülakat tarihleri henüz açıklanmadığı için bir bilgilendirme de yapmazlar.
-
Arkadaşlar polis okulunda bile halihazırda eğitim gören meslek mensupları evlerine gönderilmiş bu süreçte açıklanıp normal süreç işlemez gibime geliyor meclise bile ziyaretler kapandı yani bir mülakat trafiğine bile girme işimiz doğru düzgün işlemez bu yüzden ortalık durulana kadar beklerler gibime geliyor hayırlısı sizde biraz kafa dinleyin dinlenin .. herkesin hakkında hayırlısı
-
@redcrossbjk dostum aslında şu olabilir bu hastalığın ülkemizi ve dünyayı sarması globalizmin bir sonucu zaten pandemi oldu aynı şey yani globalizmin ülkemize getirdiği bir külfet bu salgın bunu ancak yine globalizmin getirdiği başka bir durum ile dengeleyebiliriz o da İnternet ve teknoloji mesela geçen liderler salgından dolayı telekonferans yoluyla diplomatik görüşmelerde temaslarda bulunmuşlar biz de evlerimizden çeşitli iletişim İnternet teknolojik uygulamalar marifetiyle mülakata katılabiliriz bu olabilir bence
-
@Manchester hocam biraz uçuk bir öneri bence bu. Bir ön mülakat değil yapılacak olan. Mülakatta sizin kıyafetiniz hal hareketiniz ses tonunuz vs. referans olayını bir kenarda tutarsak gözleniyor. İnternet üzerinden yapılacak bir durum değil bu. Ayrıca kurumlarda yıllık izinler kullandırılacak yıllık izni olmayanlar için mazeret izinleri kullandırılacak. Kurum henüz geçen alımın mülakatlarını nihayetlendirmedi. Kurumlar sınavları erteliyorlar. Nisan ayını beklemek lazım. Yeterki hastalık salgın haline dönüşmesin. Geç de olsa mülakatlar yapılır. Hatta gecikmeden dolayı çift komisyon yapıp daha hızlı da bitirilebilir mülakatlar. Ancak şu 2 haftalık süre beklenecektir.
-
@Manchester ayrıca olay sadece mülakat gerçekleştirmek değil. Mülakatı yapsalar bile Allah korusun virüs nedeniyle işler kötüleşirse zaten mülakat sonuçları ve işe başlatmalar gecikir.
-
Bende yakın zamanda olacağını zannetmiyorum ama bu hafta illa ki bir duyuru olur ertelenmesine yönelik öylece açıklanana kadar bırakmazlar yani
-
@Mambaa hocam ben başka bir arkadaşın dediği mülakatsız puana göre alınsın sözüne yönelik söyledim o daha imkansız geri kalan 616 kişi ayağa kalkar mülakat sız olması mümkün değil yasal olarak benim söylediğim İnternetten katılım daha gerçekçi kalıyor ama o da zor imkansıza yakın her neyse ben en geç mayısta mülakatın olacağını düşünüyorum havalar ısınınca hastalık kalmaz gündemden düşer gibi geliyor mülakata çalışmaya devam hastalıkla ilgili işler kötüleşirse ben işe başlamanın vs ötesinde insanlara bir şey olursa diye korkuyorum hadi bizler neyse 35 yaşın altındayız ama büyüklerimiz ya da kronik hastalığı olanlar ne yapacak inşallah o raddeye gelmez bir an önce geçer
-
Arkadaşlar mülakatsız alım olur mu ya yapmayın Allah aşkına yıllardır kalkmayan mülakat virüs nedeniyle mi kalkacak sadece sürece bir süre ara verilecek er geç yapılacak mülakatlar..
-
@Manchester mülakatsız alım olmaz tabiki de hocam. Alınan tedbirler salgın haline dönüşmemesi için. İnşallah herkes bu süreçte üzerine düşeni yapar. Bireysel temizliğine dikkat edip yasaklara uyar da süreç çok uzamadan normal hayatımıza dönebiliriz. Arkadaşlar ısrarla önceki alım ne zaman sonuçlanacak bu alımın mülakatları ne zaman sonuçlanacak diye ifade ediyor. Kurumlar da süreci izleyip planlama yapacaklar.
-
@Mambaa ne kadar doğru bilmiyorum ama karantinadan kaçan ya da kaçmaya çalışan insanlar varmış haberlerde gördüm bu ne bilinçsizlik ya umarım bundan sonra sürekli güzel haberler gelir
-
Dostlar bende son haftaya kadar baya sabirsizdim açıklasınlar diye bekliyordum fakat şu lanet virüs yayılmadan engellenirse her sey daha güzel olacak. Şu noktada insan hayati is güçten daha önemli
-
Ben yarın ya da en geç çarşambaya kadar bir duyuru bekliyorum aranızda arayan soran var mı peki?
-
Durum acil gerçekten süreç uzayacak belli ki ama bende bu hafta içi bir tedbir duyurusu bekliyorum
-
Tam dedim ki artık bir mülakat göreceğim virüs çıktı piyasaya. İnsallah bir an önce kurtuluruz bu durumdan
-
@kemankeşş durum kötü mü kötünün iyisi mi iyi mi 2 3 haftaya belli olur koronayla alakalı ama yaptığım araştırmalara göre bu coronadan kurtulmak zor gibi bu benim fikrim ta ki aşısı bulununcaya kadar ki mutasyon geçiriyor bulunsa da her yıl grip aşısı gibi güncellenmesi gerekiyor o da kesin çözüm mü bilmiyorum ben artık işe mülakata odaklandım umarım şu karantina süreçleri vs bittikten sonra fazla uzatmalar çünkü bu coronaya beklerseler işimiz zor çünkü bitmez tıpkı grip gibi nezle gibi bu corona da hayatımızın bir parçası olacak gibi bence umarım yanılırım kökü kazınır tabi gripten vs çok tehlikeli hasar filan da bırakabiliyor ve öldürücü diğer yandan farkında olmadan belki aylar sonra belki yıllar sonra bu hastalığı çoğumuz geçireceğiz ve diyeceğiz bu kez ağır bir grip geçirdim şu kuluçka süresi 2 3 hafta geçtikten sonra duruma göre de olsa umarım mülakat işi uzamaz herkese kolay gelsin