2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@06TC hocam var mı bir gelişme kurumda bu hafta diyordunuz
-
@kemankeşş haftaya aciklansa mulakatlar nisan basi gibi baslasa guzel olur hocam herkeste mutlu olur boyle olursa
-
Benim tahminim çok uzamaz eğer virüs yaygınlaşırsa erteleme olacağı için su an sadece 1 vaka varken en kısa zamanda yapılıp aradan çıkartılmak istenebilir.. bu sadece benim tahminim
-
Hala ses seda yok
-
Niye bu kadar acelecisiniz anlamadım daha 5 6 gün oldu evrak tesliminden sonra geçen sefer 13 gün sürmüş bir 9 10 gün daha sabredelim telaşa gerek yok
-
@Manchester aceleye gerek yoktur onu bilemem ama bir seyi düzelteyim. Listeden sonra 13 gün hesaplaniyor. Biz evrak teslim ettik, teslim süresi bittikten 2 gün sonra açıklandı.
-
@redcrossbjk hocam sizin bu düşüncenizi Çin hükümeti noel tatilinde yaptı vuhandan tüm dünyaya yayıldı.
-
İl alımda ne güzel hızlıydı herşey bekletmelerinin sebebi 45 lik alım bana kalırsa
-
@sntn35 hımm onu bilmiyordum doğru bilgilendirme için sağol dostum o zaman mantıklı olan şu o zaman yazılıya giren kişi sayısı 900 mülakata kalan 200 kişi miydi (yanlış biliyorsam düzeltin) şimdi ise sadece mülakata kalan 800 kişi açıklama süresi bu yüzden fazla olabilir o zamankinden 4 kat fazla kişi var bu duruma evrak tesliminden sonra 8 ila 10 gün içinde açıklanır diye umut ediyorum
-
@Manchester 195 galiba
-
@Mülki-Amir hocam sadece çıkarım yaptım.. İnşAllah ülkemize daha fazla yayılmaz hiçbir zarar görmeden gider bu illet
-
@redcrossbjk Inş. hocam.
-
Ses Seda yok bir arkadaş hafta bitmeden açıklanacak demişti ama ne kadar doğru bilemiyoruz
-
Arkadaşlar virüs bizim mülakat sürecini etkiler mi size ne diyorsunuz?
-
@extraordinary etkileyeceğini sanmıyorum
-
Okullar üniversiteler hep tatil edildi maçlar seyircisiz oldu.. Şimdi kafada deli sorular başlayacak hepimizde
-
@redcrossbjk hocam onların olması normal ama kamu hizmeti beklemez sonuçta orada işler var personel ihtiyacı var okullar maçlar tatil ama kamu kurumları değil insanlar işlerine gitmeye devam ediyor o zaman oralar da tatil olurdu o kadar işleri durduracak kadar bir durum yok bence tabi bazı sağlık önlemleri hijyen önlemleri alınır belki de normalde 1 ayda olacaksa 1.5 ayda olur belki 15 gün filan farkeder çok etkileneceğini sanmıyorum
-
Facebookta bir gönderi;
Arkadaşlar Göç idaresini aradım ertelenmesi hakkında herhangi bir çalışma yok dediler herhangi bir durum olursa duyurulardan yayımlanacakmış.Telefondan da tarih bilgisi vermiyorlarmış. -
@redcrossbjk 45 kişilik alimla alakalı bısey dediler mı hocam
-
@nairu hocam ben aramadım, bi bilgi sahibi değilim bu konuda. Facebook göç grubunda paylaşılmıştı oradan alıp paylaştım ki arama yapmıyor benim telefon, kardeşim