2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Guy mülakatına giren kişiler bilir sayı çok olunca nasıl çağırıldığını
-
Guyun mülakat tarihleri 5 ayda aççıklanmış inş bizimki de öyle olmaz
-
Arkadaşlar kötüyü çağırmayın. Guy’la bir alakası yok bizim durumun. Guy’da da son alımda süreç istisnai olarak uzadı. Bakan değişikliğiyle alım istenmedi ve alımın ertelenmesi adına süreci uzattılar. Göç idaresi süreci en hızlı ilerleten kurumlardan biri. Beklememizin tek nedeni önceki alımın sonuçlanmasıdır bence. Mağduriyet olmaması adına biraz gecikebilir.
-
Süreci en hızlı ilerleyen kurum göç guy ile alakası yok
-
@kemankeşş öyleydi ama bizden önceki alımdakiler iste nerdeyse iki aydır mülakat sonucu bekliyor
-
@redcrossbjk ozaman bu hafta içi açıklanması lazım mülakat tarihlerinin
-
Sonuçlar açıklandığında dikkatimi çekmişti soracaktım unuttum bu sıralamalarda mesela 400. kişi ile 500. kişi aynı doğru sayısı var diyelim neye göre birisi 400. kişi diğeri 500. kişi oluyor?
-
@Manchester kpss puanina göre hocam.
-
Daha önceki alımlarda çoğunluk İstanbul muydu acaba yada 245 kişiden kaçı İstanbul olur sizce
-
@eskibireski hımm mantıklı eyvallah dostum
-
Arkadaşlar bu göçmen politikası? Paylaşılan sorularda vardı tam olarak soru ne daha önemlisi cevabı bilen var mı?
-
@eskibireski Sıralama puana göre değil.
-
@gencbiraday hocam referans bir önceki alımdı ama şu an oluşan durum ile bu kalmadı.. bekleyip gireceğiz artik ne olacağını
-
@SonMaliyeci neye göre?
-
@Manchester Neye göre bende çözemedim.
-
@SonMaliyeci yaş olabilir mi
-
@SonMaliyeci kpss puanı daha mantıklı ama değilmiş ger neyse neyse ne
-
@SonMaliyeci bir de aklıma iptal edilen sorulara verilen cevaplara göre ya da zorluk derecesi olan sorulara doğru cevap geliyor ama standart sapması vs bir şey yok o da olamaz her neyse
-
@menizarar1 200 değil mi?
-
Fikir olsun diye söylüyorum benimle aynı netleri yapanlar arasında içen üstteyim kpss puanım kötü sıralamaya 3700 lerden girdim