Benim de olmamiş. Kazanan arkadaşlara hayırli olsun. Geriye kalanlarin gönlune göre olsun her şey.
eskibireski
@eskibireski
eskibireski tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bende 89 veya 90 olması gerekiyor. Ama 89 yazın ihtiyatli davranalim.
eskibireski tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Bende de girmiyordu mobil veriden denedim giriyor . Neye delalet eder bilmiyorum .
-
@ockhamınusturası, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@enjoythesilence ya bana da mülakatta kaldığın yerler neler diye sordular, kaymakamlık dedim nasip olmadı gibi şeyler.. sonra kaymakamlık defterini kapattın mı dediler. Soğukkanlı bir şekilde Efendim herkesin ideal mesleği..denerim tekrardan filan dedim vatana millete hizmet etmek gibi şeyler söylerken sözüm kesildi başka soruya geçtiler. Ya bunu günlerdir düşünüyorum kafayı da yiyeceğim.Galiba olumsuz olacak yanlış yaptım.Siz ne düşünüyorsuzun sakıncası yoksa akıl verebilr misiniz?
Dostum bence dediklerinde yalniş bir şey yok. Kurul bilmiyor mu meslegi burdaki gençlerin hepsi firsatlari oldugunda daha iyi meslekleri deneyecegini biliyorlardir bence . Herkes 85 + almis ceşitli mulakatlardan elenmiş . Universitede okurken bana su meslek icin uykusuz kalacaksin deseler gülerdim . ( Meslegi kuçumsemiyorum asla ) . Yani demem o ki dert etme bence negatif bir etkisi olmaz.
-
Arkadaşlar ben 17 Haziranda girdim mulakata haksızlık olmasin diye simdi paylaşayım soruları:
Bölüm Maliye
-Maliye Politikasi nedir?
-Para Politikasi nedir?- PP kim sorumludur?
- Tcmb hisseleri kime aittir?
-Tcmb baskanina ne denir ? - Tcmb görevi nedir?
-PP ve MP nasil hareket etmelidir. - Seni Van'a atasak duzensiz bir gocmenin mulakatinda ne soru sorarsin
- Insan ticareti konusuyla Anayasanin hangi maddeleri alakalidir
Yaklaşik 8 9 dakka surdu
Not: Umarım hakkı olan atanır . -
@Manchester kpss puanina göre hocam.
-
Dostlar bende içerdeyim ben 89 dogru hesaplamistim 88 dogru gelmiş. Mulakata kalan arkadaşlara başarılar şimdiden . Kazanamayan arkadaşlarinda her şey gönlüne göre olsun. Her seye ragmen sadece 4 de 1 imiz atanacagiz . Umarim hakkaniyetli mulakat sureci olur.
-
Bende 89 veya 90 olması gerekiyor. Ama 89 yazın ihtiyatli davranalim.
-
@aksu8935, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@eskibireski ıs-lm sorusu kesinlikle iptal olacaktır . Ama diğer soru için bişi diyemicem çünkü herkes gibi bende b şıkkına atladım direk kelime oyunu ki bu zamana kadar çözdüğüm çözdüğümüz sorular direk b şıkkıydı okumadık atladık hayırlısı olsun inş mülakatında güzel geçer
Umut ederim . Guzel dilekleriniz sizin içinde gecerli dostum. Soruya baktigimizda iptal edilebilecek bir soru .
Bu arada yalnislarima bakiyorumda gelen olarak iktisattan . Tartişilan sorularda keza iktisat olmuş. Iktisat belirleyici olmasidi garip olmuş. -
@locke, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
31) Kamu harcamalarında bir artış, aşağıdakilerden hangisi gerçekleşirse yatırımları “tamamen” dışlar?
A) Para arzı da aynı zamanda artırılırsa
B) Para talebi faiz oranlarına duyarlı değilse
C) Ekonomi tam kapasite durumundaysa
D) Ekonomi tam kapasitenin altında çalışıyorsa
E) Faiz oranları çok yüksek iseB şıkkındaki “duyarlı değilse” ifadesi “duyarsız” anlamına gelmiyor. Anlam olarak her ne kadar öyle görünse de bununla ilgili çözdüğüm tüm sorularda bu ifadeyi “tam duyarsız” ile “tam duyarlı” bölgenin arasında kabul etmişti. Tamam bu soruyu ben doğru yaptım fakat ortada bir yanlış varsa düzeltilmesi gerekir. Ben ne kadar savunursam savunayım hakikat elbette yerini bulacaktır.]
Bu soruda ben B şıkkını işaretledim. Diğerlerini okumadim bile ( okumak ) lazimmim . Is lm de yalnış.
89 veya 90 dogrum var . Bu 2 soru iptal olması işime gelir . Ama aslolan gerçekten yalniş sorularin iptal olmasi . Umut ederim üniversite hakça davranir. -
@IS-LM insan gercekten hayret ediyor..
Boylece sorunun iptal olacagi kesinleşti kanimca arkadaslar .Bende baktim simdi yaptiklarimi 10 yalnisim var cevap anahtarima gore 2 soruyuda hatirlamiyorum .
Hakkimizda hayirlisi... -
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Benim de olmamiş. Kazanan arkadaşlara hayırli olsun. Geriye kalanlarin gönlune göre olsun her şey.