2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@menizarar1 o da doğru ama mecburuz işte iyi çalışmalar
-
@menizarar1 başka bir bahanesi yok
-
Hadi twittera
#Albayraktan5000GuyMüjdesi -
Excel'den ne gibi sorular sorabiliyorlar arkadaşlar?
-
Mart sonu Nisan başı gibi başlar mı mülakatlar ne diyorsunuz, yoksa diğer sınavın mülakatlarının açıklanmasını gözetirler mi
-
@karhan inşallah 45 lik alımı önce açıklarlar bunu akıl etmişlerdir umarım
-
Evet arkadaşlar sorulardan biri olan mülteci şartlı mülteci ayrımının sebebi hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
@Manchester Türkiye, 1951 tarihli Mültecilerin Hukuki Statüsü'ne dair sözleşmeyi hazırlayan ülkelerden birisi olmakla beraber sözleşmeyi coğrafi kısıtlama ile onaylamıştır. Bundan dolayı Avrupa sınırlarından belirtilen nedenler ile gelen kişilere mülteci, Avrupa sınırları dışından gelen kişilere ise şartlı mülteci denir.
-
@guyvomen aynen doğru cevaplamılım demek ki ben de
-
Mülakat tarihleri nezaman açıklanır bir bilgisi
Yada fikri olan var mı arkadaşlar ? Ve benim gibi ders çalışmayan kaç kişiyiz -
@gencbiraday geçen birisi yazmış evrak tesliminden 13 gün sonra belli olmuş diye daha önce ki alımlarda da aynı ise demek ortalama 1 haftada belli oluyor yine de belli olmaz
-
@gencbiraday ben de o zaman soracaktım unutmuşum listede aynı puanlı olanlardan mesela 500. Kişi 400. Kişi doğru soru sayısı aynı olanlardan 400. Birisi 500. Bu neye göre sıralanıyor
-
Önceki ilanın mülakat sonuçlarının belli olmayışı, edirne sınır kapısı ve daha daha Turkiyeden Avrupaya geçislerdeki yasakların kaldırılması, mülakat tarihinin beklediğimizden sonraya kalma ihtimalini doğuruyor. Bu ilana aciliyet ile çıkıldı malum ilan geldiğinde 3 milyon geçici koruma sahibi kişi + diğer uluslararası koruma sahiplerini ve başvuru sahiplerini düşünürsek yine idlip mevzu o zamanın gündemini meşgul ederken sınırda 1 milyon suriyeli ile birlikte bu ilan jet hızı ile geldi. Şuan ki ateşkes ve yukarıda belirttiğim durumlardan dolayı mülakat tarihlerinin belirlenmesi nisan ayını bulursa şaşırmayınız.
-
@Mülki-Amir yani mülakat tarihlerinin açıklanması mı Nisan ortasını bulur yoksa mülakatlar Nisan ortasında mı yapılır mülakat açıklama tarihleri Nisan ortasını bulursa mayısta mı olur o zaman mülakatlar?
-
@Manchester amma kombinasyon oluşturdun be kardeşim
-
Ben 45 lik alımın sonucunun açıklanmasını bekliyorum ondan sonra bizimkiler olur
-
@Manchester hocam tarihlerin belirlenmesi olarak düşünüyorum. Kendi düşüncem duyumum yok.
-
-
@kemankeşş tarihlerin belli olmasını istemiyorumdur
-
@Mülki-Amir anladım öyle olsa bile ben bardağın dolu tarafından bakayım yazılı sınavdan sonra pek çalışmadım şimdi daha çok zaman olursa çalışmak için de zaman olacak