2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky 2 temmuza kadar zaten mülakatlar devam ediyor bence ne erken ağustos başı
-
@keynes5 3 temmuzda bitiyor biliyorum da hocam bittiği günü de hesaba katarak sordum temmuz sonu olur mu diye ağustos başı da olur pek bir şey fark etmiyor zaten inşallah olur
-
BAŞıma birşey gelmiycekse eylülde açıklanır diyorum
-
@menizarar1 tahmin mi duyum mu
-
@extraordinary taşra da grup başkanlıkları var hocam genel müdürlüğün yapılanmasına benzer yabancılar , uluslararası koruma , uyum
Gibi il mudurlugune kayıtlı yabancı sayısı ve büyüklüğüne göre bunar artar veya azalır.Küçük iller de her işi yapabilirsiniz bölüm olmayabilir büyük iller de herkesin görevi ve çalıştığı grup başkanlığı farklıdır. -
@Pinky tahmin
-
Dernekler den. 10 günde açıklanmış. Güv. sor. bittiğini de hesaba katarsak 3 temmuzdan sonra en kısa süre içinde açıklanır diye ümit ediyorum.
-
@kemankeşş2 ben kazandım girmeyeceğim mülalata hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@sbhGazi hayırlı olsun dostun hangi gün gircektiniz il Göç mülakatına
-
@kemankeşş2 24 haziran
-
@Willsmithh anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@likiditetuzagı bulundukları yerdeki yabancıların kayıt barınma evraklarına ilişkin işlemleri yapar
-
@Willsmithh özelden yazdım sana gördün yazmıyosun altı üstü referansın var mıydı dedim sen bana yazsan ben sana cevap verirdim neyin coolluğu peki bu? Bu kadar zor mu bu soruyu cevaplamak?
-
bu günde mülakatlar yapıldı değilmi malum sokağa çıkma yasağı varya emin olamadım ?
-
@kymkmadyı Haftasonu mülakat yapılmıyor
-
@guyvomen aklımdan çıkmış teşekkürler
-
Arkadaşlar bu maske sorusundan içiniz bayıldı muhtemelen ama :)) komisyon girdiğiniz zaman "maskeyi çıkarabilirsiniz" diyormuş ya. Bizim tercihimize bırakılan bi çıkarabilirsiniz mi bu yoksa zarifçe maskeyi çıkartmamızı mı istiyorlar giren bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim :')
-
@extraordinary hocam içeri girene kadar burnumuzu bile çıkarttırmadılar maskeden içeri girince oturur oturmaz komisyon maskenizi isterseniz çıkarabilirsiniz diyor. Ben çenemin altına indirdim mesela komple çıkarmadım.
-
@Evbaşkanı komisyonla aranızda 5 metreye yakın mesafe var sizin söylediklerinizi duymaları için maskenizi çıkarmanız daha iyi olacaktır.komisyonda da maskeli olanlar vardı duymakta zorluk çekilio çünkü.
-
@Evbaşkanı Teşekkür ederim biraz çekinerek sormuştum açıkcası ama yardımcı oldu açıklamanız