2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@jamiryoo bütün kurumlar dediğin ne hocam diğer kurumlar ile alakamız yok ki Adli bir tahdidi var mı mahkeme kararı filan var mı örgüt grup iltisaklı var mı buna bakılıyor sanırım
-
@kemankeşş2 bütün kurumlar dediğim nufus emniyet valilik
-
@jamiryoo he tamam üstat yani işleyiş öyle sanırım
-
@izzo sabah 3 kişi yoktu
-
Mülakatların hepsi bittikten sonra ne zaman açıklanacağı konusunda başka fikri duyumu tahmini olan var mı?
-
Bir de sormayı unuttum girdiğimiz mülakatta sanırım komisyon başkanı genel müdür yardımcısıymış peki diğerleri daire başkanları mıydı mesela personel daire başkanı gibi yoksa içişleri bakanlığının diğer birimlerinden mi geliyorlar daire başkanları mı müfettişler mi yoksa uzmanlar mıydı?
-
@Pinky kpmisyon başkanı Genel müdür yardımcısı diğerleri Personel daire başkanı diğer Daire başlanlıklarından oluşuyor
-
@kemankeşş2 kesin olarak birisi komisyon başkanı olan genel müdür yardımcısı diğer birisi göç idaresi personel daire başkanı mı içişlerinin mi aynı şekilde diğerleri de göç idaresinin daire başkanları mı yoksa içişlerinin mi oluyor hocam?
-
@Pinky göç idaresinin daire başkanları hocam
-
@Elnogate anladım teşekkür ederim hocam
-
@Marsiyal İşte o eski gvs düzenlemeleri dediğiniz şeylerin dayanak noktasını merak ettim dostum. Yanılmıyorsam 2010 tarihli yönetmelik var, onu okumuştum ancak oradan a grubu kadroların gizlilik, güvenlik gerekçeli kısma dahil olup olmadığı hususunda bariz bir çıkarım yapamamıştım, yeniden okuyacağım.
Ben güvenlik soruşturmasını gerekli görüyorum bu arada, yalnızca Anayasa Mahkemesinin de belirttiği gibi verilerin toplanış biçiminden, toplamaya yetkili birimlere, nasıl kullanılacağından, ne kadar süre elde tutulabileceğine kadar detaylı düzenleme şart. Aksi halde hak ihlaline sebebiyet vermeye oldukça açık bir durum.
-
@plansız 4045 sayılı kanun hala yürürlükte değil mi hocam?
-
@Marsiyal Yürürlükte dostum zaten o Kanun doğrultusunda benim bahsettiğim yönetmelik hazırlanıyor.
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Marsiyal İşte o eski gvs düzenlemeleri dediğiniz şeylerin dayanak noktasını merak ettim dostum. Yanılmıyorsam 2010 tarihli yönetmelik var, onu okumuştum ancak oradan a grubu kadroların gizlilik, güvenlik gerekçeli kısma dahil olup olmadığı hususunda bariz bir çıkarım yapamamıştım, yeniden okuyacağım.
Ben güvenlik soruşturmasını gerekli görüyorum bu arada, yalnızca Anayasa Mahkemesinin de belirttiği gibi verilerin toplanış biçiminden, toplamaya yetkili birimlere, nasıl kullanılacağından, ne kadar süre elde tutulabileceğine kadar detaylı düzenleme şart. Aksi halde hak ihlaline sebebiyet vermeye oldukça açık bir durum.
Bu arada dostum yönetmeliğin tarihi 2000 imiş. Yanlış hatırlamışım. @Marsiyal
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.2000284.pdf -
bugün mülakat a giren yok mu arkadaşlar komisyon değişmiş diye duydum bilen var mı?
-
@jamiryoo evet öğleden sonra komisyon degişmis. Başkan gökce ok'muş
-
@Elnogate yeni komisyon maşallah soruları güzel soruyor
-
@jamiryoo ne anlamda güzel hocam
-
@mrgkn netflix belgelcisinden tutun kuş türüne kadar soruları çeşitlendirmişler
-
@jamiryoo bu işin sonu nereye gidiyor düsünemiyorum