2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Ne zaman açıklanır arkadaşlar var mı tahmini veya öngörüsü olan tecrübeli birileri
-
@keynes5 tamamen tahminen söylüyorum Ağustos ilk haftası açıklanır diyorum
-
Arkadaşlar ögleden sonra oturumu için tahminen kaç gibi orda olmak gerekiyor?
-
@extraordinary yarım saat önce orda olmanız yararınıza olacaktır
-
@extraordinary siz erken olun riske atmayın belli olmuyor
-
@keynes5 içişleri uzman yard mülakatları 5 haziranda bitti 28 haziranda açıklandı. Bence kurban öncesi açıklanacak inşallah. Sadece tahmine dayalı. İcisleri alımları çok uzamıyor ki mülakat dışında tüm işlemler yapılmıştır
-
@redcrossbjk içişleri uzman yardımcılığında mülakata 100 kişi mi katılmıştı hocam burada 800 kişi var açıklanmanın uzamasına neden olur mu?
-
Arkadaslar gvs yapılmış acil ihtiyaç var ve virüs var 2 hafta bile sürmez hemen açıklanır 1 hafta diyecem ama ayıp olmasın diye 2 hafta diyorum
-
@Pinky bunun kişi sayısı ile bir alakası yok kardeşim. Zaten her şey yapılmıştır. İstisare yapılır ve sonuç açıklanır o kadar
-
O kadar hızlı acıklanmaz bence. Sizin hesabınıza göre eylülde görev bası yaparız 800 kişi girdi 200 kişi yerleşecek zor bence
-
@güneşşş 45 kişilik alım sonucunda kazananlar iş başı yaptı ki bu süreçte evrak teslimi şu bu da oldu
-
@redcrossbjk 7 ay önce sınava girdiler mayısta acıklandı haziran da basladılar 45 kişiydi. cok gec baslatacaklarını düsünmüyorum ama 2 veya 3 ayı bulur bence
-
Bazı sınır kapıları da 1 temmuzda açılıyormuş bu da ihtiyacın artacağını gösteriyor diğer işlemlerin de yapılmış olduğu ve zaten koronodan dolayı baya zaman geçtiğini de düşünürsek 45 kişilikler de işe başlamışsa evet bence de en fazla 3-4 hafta içinde açıklanır daha az da olabilir inşallah
-
Arkadaşlar bende en fazla 1 ay içinde açıklanacağını düşünüyorum fazla uzamaz diğer işlemler bitmiştir sadece mülakat istişaresi yapılır ve bakanlık onaylar ve liste açıklanır
-
@güneşşş hocam neden onların bu kadar geç açıklandığı belli. Pandemiden dolayı etkiledi onları yoksa şimdiye bizim mülakatlar bile açıklanır ve sonuçlanırdı her şey.
-
@redcrossbjk en kısa zamanda diyelim o zaman 1 ay içinde açıklanması benim de temennim
-
arkadaşlar merak ettiğim bir husus var cevaplayan olursa sevinirim..soruya cevap verdiğimiz esnada sözümüz kesilip yeni bir soru sorulursa nasıl davranmamız lazım yeni soru sorulduktan sonra kaldığımız yerden devam mı etmeliyiz yeni soruya mı geçmeliyiz bir standartı var mı bu konunun.
-
@smithkeynes12 kardeşim ne soruluyorsa onun cevabını vermelisin
-
@redcrossbjk hocam aday mülakattan çıkınca mı puanı veriliyor aksi halde o kadar kişiyi hatırlamak zor olacaktır
-
@kemankeşş2 o kadarına aklım erse ah kardeşim 6 yıldır bu çileyi çeker miyim