2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@gencbiraday bugün komisyon baskani gokce ok muydu
-
Bugün kaç kişi gelmedi tahminen?
-
@shrfth26 hocam sabah vardı. Fakat ben sabah grubunun sonlarında girdim. Kendisi yoktu.
-
@ridvan tesekkur ederim
-
Bugün öğleden sonra girdim tüm soruları 6458 den sordular.bekledim hayvan sorsalar da yapıştırsam cevabı ama kısmet işte.Akşam grubundan 3 kişi gelmedi
-
Arkadaşlar ben mevzuat anayasa idare bi de siyasi tarih baktım yetişmiyor hiç biri bölümüm kamu mülakatım 1inde .sizce kötü bir vaziyette miyim ? Medeni ceza borçlar bakmadım hiç.
-
@Zzeynep hocam heryerden soru gelebilir bir kısıtlama yok kendinizi strese sokmayın boşuna biraz şansınıza
-
@Zzeynep çalışmadığınız yerlerden soru gelse bile tamamen yabancı değilsin o derslere kpssde yazılı sınavlarda vs çalışmışsınızdır ki buralara kadar geldiniz aşinalığınız illa ki olur heyecan yapmadan bir iki kelam edersiniz o da gelirse bence stres yapmayın
-
aynen öyle bizim komisyon ciddiydi arkadaşlar bende insanların tersine mevzuatı yanlış bildim yorum sorularına iyi cevap verdim geri kabulü sordular hla geçerlimi kimlerle yapıldı falan üstünüze geliyorlar
söyleyeceğim şu valla görüldüğü üzere kimse 4 4lük değil mantıklı cümleler kurmaya çalışın gerisi Allaha kalmış heyecan normal Allah yardımcımız olsun -
Dün sabah 4 kişi saydım ben gelmeyen öğlende 3 diyorlar toplam 7 kişi.
-
bana da sorulan sorular bu meslegi yapabilicek misin , pandemiye karşı aldıgın önlemler neler sosyal mesafeyi sordu , pandemide bilim adamların ürettği dezenfektanın ismi ya da etken maddesi nedir, diyelim kazandın yüksek lisansı nasıl devam ettireceksin başka ile de atanabilirsin kendini tanıt demediler , geri gönderme merkezlerinde sorunları nasıl çözersin
-
@jamiryoo siz nerede yaşıyordunuz aynı ile atanamayabilitsin dediler size
-
@muzgor istanbul örnek verdi örnegin dedi mardin atandın nasıl yapcaksın dedi diyen herhalde personel daire başkanıydı en solda oturan cv ve diğer bilgileri kontrol eden
-
@jamiryoo zaten kazananlar tercih yapmıyor muydu neye göre öyle dedi acaba ben d İstanbul’da oturuyorum da
-
@jamiryoo dediler mi demediler mi?
-
@Pinky demediler
-
Bana da benzer birşey sordular hocam. Eşin atanırsa ne yaparsın? Rotasyon var sonuçta. :)) hiç beklemediğim bir soruydu. O an mantıklı bir cevap veremedim. Zaten seri ilerliyordu sorular.
-
@ridvan mülakat kaç dakika sürdü tahminen
benim mülakat olsun da bitirelim kıvamındaydı sorularla zorladılar ama -
Hocam ben sabah grubundaydım. 3te girdim mülakata. Gergin değildi komisyon ama sanırım sizinkine benzer bir durum vardı. Hızlı oldu ve kısa sürdü. Ama iyiydi yine de. Mülakat tecrübesi edinmiş olmak çok güzel. Umarım sonucu da güzel olur. Bekleyeceğiz artık..
-
@ridvan yanlış mı gördüm sabah grubundaydınız ama 3 te girmişsiniz nasıl oldu bu