2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 7. Yedeği aramışlar öyle dedi komisyondakilerden biri .
-
@malthus_emmi inşallah size de gelir hocam teşekkürler
-
@Baelish komisyon üyelerinden biri geçen sene 35. Yedeğe kadar aradık, yedeklik hakkı 1 yıl geçerli ve Bu süre zarfında yedek 20 leri ararız vs dedi. Bakalım zaman gösterecek.
-
@malthus_emmi
7. Yedek benim kardeşim beni aramadılar ya komisyondakiler sıkıyor yada biri uyduruyor da uyduruyor ayrıca bırak beni 6.yedeği de aramadılar lütfen garanti etmediğiniz kisilere ve sözlere inanmayınız -
@yasin-m-mert çok haklısın burada herkesten doğru bilgi almak istiyoruz ki bazılarımız paylaşmak istemeyebilir bunu da anlarız ama yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar çünkü bazı insanlar bu bilgi yüzünden umut etmeye başlıyor...
-
Bugün ve dün giren arkadaşlar.
Gelmeyen kaç kişi vardı acaba? -
Cuma günü hayırlısı ile bitiyor Temmuz sonuna kadar açıklanır diye düşünüyorum
-
@Alles-Klar hocam dün öğleden sonra girdim 2 kişi yoktu
-
@gencbiraday pandemi nedeniyle çok sarktı süreç bemde çok beklemeyecekşeri kanaatimdeyim Bayram sonrası olabilir.
-
@Alles-Klar ben bugün sabah girdim 3 4 kişi yoktu
-
Umarim bian once aciklanir belirsizlikte kpssye calismak cok zor
-
Bence su gün acıklanır su zaman baslatırlar... Belli olmaz bunlar arkadaslar zaten 800 veya 900 kişi arasından 200 kişi alınacak. Artık basvuru puanları da giderek yükseliyor kpss ye 2 ay kaldı ona odaklanmak fayda var. Kimse bilemez ister 1 aya kadar acıklarlar ister 3 aya kadar..
-
Sürec falan da sarktı denemez süreci 1 yıla kadar uzatan kurumlar bile oluyor görmedik mi sanki.. Bence ne zaman acıklanır diye yıpratmayın kendinizi belli olmaz çünkü
-
45 kişilik alım tamamlanmadan başka bir ilana çıkan kurumun ihtiyacı olduğu açıktır ve olağan-üstü şartlar olmadıkça uzatmaz. Yazılı sınav sonrası 3 ayda mülakat dışında her şey yapılmıştır. 800 kişinin olması geç açıklaması için bahane olmaz, GUY mülakata kalan sadece bu kurumun yazılı sınavına giren kadar ve farklı farklı iller için olmasına rağmen en geç 1 ayda açıklanıyor. Kpss başvurusu yapmayacak sonuç bekleyecek insanlar bile vardır, ben gibi. Elbette beklentiye girmemek lazım ama karamsar da olup bunu buralara da yansıtmamak gerek. Burada insanların heveslerine kırmaya, heyacanını kırmaya hicbirimizin hakkı yok. Hayırlı akşamlar.
-
@redcrossbjk off her seyin altında bir kötülük arayın ancak cekemem ya he he cok haklısın
her farklı fikre saldırın can sıkıntısı işte kendinizi bırakmayın devam edin yola demeyi karamsarlık alın ben diyorum ki yarın acıklanır sabah acıklanmıs bakmışsın aaaaaaa.... Bırak Allah askına ya -
Zaman gösterecek bakalım sınav sonucu bekleyin calısmayın arkadaslar biz calısalım puanlarımız size fark atıp biz basvuru yapalım oldu mu..
-
@güneşşş hocam ben size kasıtlı olarak yazmadım. Ben de hemen yarın sabaha açıklanır demiyorum. Fakat siz kadar da karamsar değilim. Doğrudan kastım size değildi. Yanlış anlasildiysam özür dilerim. Siz nasıl ki kendi fikrinizi beyan ettiniz bende kendi fikrimi beyan ettim. Genele de sadece birbirimizin hevesini heyacanını kırmayalım dedim hepsi bu kadar..
-
Anladım. Ben de kısa sürede acıklanmasını elbette istiyorum ama işte kimi girecek kimi devam edecek maalesef neyse uzatmıyorum. Ben de biraz fazla tepki vermiş olabilirim ben de bunun için özür dilerim.
-
Benm mülakatım 2 dakika falan sürdü heyecanlııyım diye falan mı bıraktılar acaba sizin ne kadar sürmüştür
-
Arkadaşlar şu mülakatta cevap verilen yada yanlış cevapların etkisi çok mudur acaba?
Yani doğru cevap veriyorsun bağlantılı bişey soruyorlar ona yanlış cevap vermeniz durumunda soruyu bütün olarak yanlış mı değerlendiriyorlar?
Yani bana göre sorulara verilen cevapların pek bir önemi yok gibi, çünkü tüm sorulara doğru cevap verenler kazanmalı ona bakılırsa. Yanılıyor muyum?