2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Hepimiz su siralae stresliyiz bu sebeple biraz kafa dagitmak icin bir soru sorayim bildiginiz gibi iguy kamu yonetimi agirlikli puanlarla aliyor ben hep hukuk iktisat maliye muhasbe calistm oteki derslere hic calismadm ama kamu yonetimine hic calismadgm halde biseyler yaptm ve il goc uzmanligi sinavina girdm sizlerde benim gibi kamu calismadan mi yaptnz yoksa calistnz mi hic ummadigim puan turunden kurum sinavina girdm oysaki hep p48 odakli calismstm cunku herkes oyle tavsiye veriyordu
-
@sbui61 hocam ben kamu çalışamamıştım p21 türünü kullandım maliye ağırlıklı idi
-
@kemankeşş2 hocam bende p6 kullandm hukuk ve kamu y. agirlikliydi hatirladigim kadariyla kamu y. de anayasa ve idare hukuku sorulari vardi ondan dolayi yapmis olabilirim
-
@sbui61 hocam ben de kamu ve hukuk puanimi kullanarak basvurdum. Özellikle anayasa ve idareden soru kacirmama hedefıyle calismistim ondan dolayi kamu da cozebildim ekstra bisey calismadan sorularda da mantik yuruterek kamu yonetiminde ortalama bi soru miktari cozuluyor hepimizin belli bir birikimi var cunku.
-
@extraordinary galiba herkes benim gibi kamu y. Den anayasa idare yaparak il goce girmis merak ettim baktimda piyasada kamu y. den bir tek nohutcunum bir kitabi var o da cok kalin ve asiri pahaliymis dusndum de bos yere 1 sene muhasebe calismsm sanki
-
@sbui61 ben p9 ile başvurdum. Hukuk ve kamu ağırlıklıydı.Kamuya özel olarak çalışmadım kendi bildiklerimle yaptım hukuka ise bayağı bir yüklenmiştim iyi bir net yapmıştım .
-
@mathilda *p6
-
@sbui61 p16 kullanan bir tek ben varım sanırım hocam hukuk iktisat ve maliye ağırlıklı olan ama en fazla %40 ile iktisat ağırlıklı
-
@redcrossbjk bende p16 kullandım hocam İktisat ağırlıklı puanım
-
@redcrossbjk Benim de p16 puanım daha yüksekti hocam
-
Bugün açıklarlar mı ki
-
@kemankeşş2 benim umudum gittikçe azalıyor
-
Ben pazartesi demiştim ama hislerim kuvvetleniyor ...
-
Ben de pazartesi diye düşünmeye başladım. Arkadaşın dediği gibi,yaş, Ayasofya derken bizim iş haftaya kalır. Yine de buraya da siteye de girmekten alikoyamiyor insan kendini.
-
@newplanet derste çalışılmıyor en kötüsü...
-
@gencbiraday ne dersi kardeşim bir telefondan bir pcden sayfa yenileyip duruyorum.. Başka hiçbir şey yapılmıyor ki
-
@kemankeşş2 21:00 a kadar yolu var bekleyelim inşallah açıklanır bugün
-
Bayramdan önce açıklansa bari sonrasına kalırsa işler karışır. Şimdi en azından belirli bir süre var.
-
@gencbiraday aynen öyle
-
YAŞ toplantısı bitmiş. Kararlar da Sn Cumhurbaşkanı tarafından imzalanmış. Sn Bakan makama geçti mi acaba? Kafayı yemeye az kaldı resmen ya..