2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@angaralıı özgeçmişine bakıyorlar mülakat sırasında önlerinde oluyor yazmanız bence hoş olmaz
-
Özgeçmiş 1 sayfa yeterli olur mu bi de hangi kargoyla daha hızlı gönderilir
-
Hepsini bi poşet dosyaya mı koyuyoruz
-
@asımus hocam onaylı diploma fotokopisi yerine e devlet mezun belgesi verdiniz galiba. bir sorun çıktı mı o konuda?
-
@ricardoanalizi bir sorun olmuyor hocam ben de aynı şekilde göndereceğim
-
Bu e devlet mezun belgesi sınava başvururken ki barkodlu karekodlu belge mi bir de bu kimlik beyanında arkalı önlüyü aynı saygaya çekip doğruluğunu beyan mı edelim yoksa arka ve ön şeklinde çektirip iki tarafa da mı doğruluğunu beyan edelim?
-
@Manchester Evet mezun belgedi e devletten alinacak karekodlu belge. Kimlik ise arkali önlü fotokopisinin altina yazilacak olan dogrulugunu beyan ederim ve isim-soyisim tarih imza
-
@guyvomen şimdididen teşkür ederim yani arkalı önlü aynı sayfaya yazıp altına tek bir doğruluğunu beyan ederim yazısı ve isim soyisim imza şeklinde olacak değil mi?
-
@Manchester Evet aynı sayfada tek bir doğruluğunu beyan ederim yeterli olacaktır. Rica ederim
-
Bu cv ye öğrenciyken çalışılan işler falan yazılmalı mı bi tane örnek yok mu ya önceki sımava cv gönderenler bi yardımcı olsanız
-
@menizarar1 ben yazdım hocam öğrencilik yıllarımda yaptığım işler katıldığım konferansları falan
-
@menizarar1 CV değil özgeçmiş yazılacak. Düz yazı. Kendinizden ailenizden her şeyden bahsetmeniz gerek.
-
@Godot37 anladım hocam teşekkürler
-
Siyaset bilimi ve uls. Iliskiler e ne sorarlar acaba 6458 den kesin bir soru varda hukuk iktisat maliye mi sorarlar yoksa bolum bazli mi
-
@IS-LM netten baktıgım özgecmişlerde yazıyoduda ondan sormak istedim
-
@70kuralliii hocam o tip bölümlere siyasi tarih güncel diplomatik olaylar soruluyor
-
Bu sonuç belgesideki sonuç belgesi doğrulama kodu 2. Sayfada çıkıyor bu kabul olur mu napmalıyız arkadaşlar?
-
@asımus kpss sonuç belgesinde sonuç kontrol 2. Sayfa oluyor siz nasıl teslim ettiniz o şekilde mi kabul ettiler mi?
-
Arkadaşlar özgeçmişi nasıl yapcaz yardımcı olabilir misiniz
-
@Manchester ctrl+P yapınca sağ taraftan özel ölçek çıkıyor oradan ölçeği 85 yaparak tek sayfaya sığdırabilirsiniz.