2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 iyi ki etmemişsiniz Hocam azar yedik durduk yere baya kişi aradı demek ki bunalmış gibiydi hanımefendi
-
@asımus bu konuda personel daire bilgi veremeyecek de biz çay ocağından mı bilgi alacaz ne saçma iş
-
@asımus kuzu gibi hanımefendiyi ne hale getirdik
-
gökçe beyin tweetinin altına herkes bir cümle yazsa bile yeter 800 kişiyiz arkadaslar yazın lütfen o kadar kişiden 17 kişi yazmış
-
@norm yazı yazmaya üşenen arkadaşlarımız var galiba ya da ... ️
-
https://twitter.com/DrSavasUnlu/status/1287669045202948096
Savaş bey hedef alınsa daha sağlıklı sonuç elde edilebilir.
-
@redcrossbjk kurun sınavları bu konuda çok sıkıntılı geç açıklarlar, mülakatı geç yapar, geç sonuçlarlar vs.
-
Bugünde açıklanmayacak sanırım. Ben bir tahminde bulunmak istiyorum. Eğer gerçekten bayramdan önce açıklanacaksa perşembe olacaktır bence. Açıklama ardına kurumu kimse aramasın vs diye. Ayrıca daha önce açıklanan ve belge teslimi istenen sınavda sınav sonucu ile belge teslimi duyurusu arasında 4 gün olmuştu. Yine aynısı olsa arefe günü açıklanır ve bayramdan sonra belge duyurusu yayınlanır bence...
-
@redcrossbjk bayramdan önce muhabbeti külliyen yalan bence çok sinir oldum
-
@kemankeşş2 polyana yapıyorum usta
-
@redcrossbjk mantıklı hocam
-
@redcrossbjk ben de öyle düşünüyorum hocam. kurumlar telefon yoğunluğuyla uğraşmamak için genelde sonuç açıklama işini haftanın son gününe ya da tatil öncesine denk getiriyorlar.
-
@jackraider inşallah öyledir ona da razıyız
-
Sayın bakanımız Süleyman soylu Ankara’da arkadaşlar sayın cumhurbaşkanımızın konuşmalarına katılmışlar
-
Sanki her an açıklanacakmış ama hiç açıklanmayacakmış gibi...
-
@06TC abi napıyosunuz anlatsana biraz
-
@ouroboros uzaktan bakıp gülüyordur napcak
-
@kuruhasan bu gülümsemeyi "bekleyin ulan 2 güne açıklancak zaten" diye mi algılamalı?
yoksa "sıçtın mavisi"ndeki güneşin doğuşundaki gülümseme gibi mi?
tarafını seç -
Sanırım bugünü de bitirdik...
-
@extraordinary çok şükür bugünkü mesai de bitti. artık dışarı çıkabilirim.