2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@paretowilfredο ynlış hesabı seçmişim üstad Siz de haber var mu hiç
-
@redcrossbjk Allah'ım yaa biliyorum o alımı. Bence o listede olupta halen bekleyen var mı ona bile bakmamışlardur. Çok az kişi kalmıştır muhtemelen
-
@muzgor yine yanlış oldu galiba @redcrossbjk evet supriz olacak sanki ve anlaşıldı ki en iyi yaptığımız şeyi yapacağız beklemek gibi
-
Sayıştay gibi aniden açıklansa çok iyi olur herkesin ümidi kestiği anlardayız
-
@bulbasaur hocam sen şaka mısın? Biz öğretmenler gibi senede 20 bin kadro mu alıyoruz. Bak 200 kişilik ilan 6 ay oldu daha tık yok başka doğru dürüst ilan göreniniz var mı 2018 ten sonra bir de kalkmışsın beğenmezse bilmem ne yaparsa müfettişlik falan demedim sgk demedim ama guyla göç Uzmanı arasında Nasıl bir fark var Sizin bahsettiğiniz kadar Bir fark yok bir zahmet memnun olsun, olalım!
-
@Gaziantep27 Hocam pardon ama burada herkes gergin bir şekilde sonuç bekliyor bir duyum bir gelişme var mı diye foruma bakıyor şimdi bu insanların gündeminde olmayan bi konu açıp ayrı bir tartışma konusu yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum.
-
@Gaziantep27 göç ile guy arasında çok fark var da il göç ile guy pek fark yok göçü bırakıp guya giren kişinin gerçekten çok sağlam gerekçesi vardır
-
Bugunden gecti,umarim yarin son bekleyisimiz olur.
-
İyi tarafından bakalım biz de napalim. 600 kişinin bayramı zehir olmasın, bayramdan sonra açıklansın bari
-
@newplanet KPSS çalışmaya başlıcaz mecbur
-
Bu andan itibaren sadece yarın kaldı bayram öncesi için. Bayramdan sonraya kalırsa bu iş artik verilmiş tarih yok ve ucu açık bir konu. Ya hiç beklemedik bir anda açıklanacak ya da hayırlısı olsun.. Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
-
@redcrossbjk Sn. Gökçe Ok bayram öncesi derken inşallah ramazan bayramını kastetmemiştir
-
@sincap13 Yaman şakacısın delikanlı
-
Akşam veya gece vakti açıklandığı hiç olmuyor mu arkadaşlar malum kaymakamlık da SGK da gece açıklandığı oldu yani
-
@muzgor her şey mümkün Sayıştay da gece aciklandi sanırım
-
Sayıştayın açıklanma günü saati belli. Gece 12 de açıklanıyor. Keşke bizde de böyle olsa.
-
@muzgor olabilir o da bir ihtimal. sonuçlar veri sistemine saat belirtilerek yükleniyor. o saat geldiğinde otomatik olarak sitede yayınlanıyor.
-
Ben elendim arkadaşlar bayram öncesi umudu kestim. Buraya takılı kalınca ders çalışamıyorum en iyisi buraya bakmamak.
-
Bu ilan geldiğinden beri hiç bu kadar canım sıkılmamıştı. Ders falan da hak getire. Nasıl vakit geçiriyorsunuz arkadaşlar. Nasıl bitecek bu süreç??
-
Demek ki kurumlar telefon trafiğine maruz kalmak kalmamak için gece ya da hafta sonu açıklıyor my nightwatch has begun!!