2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar Gökçebey Twitter’da paylaşım yaptı altına yazalım lütfen
-
Arkadaşlar Gökçe beyin tweetinin altına yazalım katılım baya iyi okuyup nasılsa yazan var diye yazmayanlar varsa yazsınlar lütfen cevap gelme ihtimali artar en azından resmî ağızdan bir cevap duyalım haydi birlik zamanı
-
Murat güzelli hocamızda yazdı arkadaşlar ordan devam rt veya tweet atmaya bugün sanki bir cevap alıcaz hadi arkadaşlar
-
Twitter da katılım iyi gibi arkadaşlar . Hadi destek olalım
-
Herkes Twitter dan yazsın arkadaşlar ne kadar çabuk aciklanir o kadar iyi herkes yoluna bakar tam destek devam dikkat cekelim mutlaka cevap verir
-
Kendiliğinden organize edilmiş gibi bir akım oluştu tam da saatleri mesai bitti yüklenin arkadaşlar bir kaç defa yazıp rt beğeni atın
-
organize olmaya çalışsak bu kadar twit atılmazdı. hazır etkileşimler sürüyorken az çok demeden 1-2 twit atın arkadaşlar
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@redcrossbjk geçen alım sürecinde bizzat yaşamadım beklentiyi yüksek tutmak malesef her gün daha kötü moral bozuyor ve beklemekten plan yapmama durumuna sokuyor o yüzden tavsiyem kötü ihtimali düşünmek geçen alımda 2.alım var hemen açıklanır diye 15 20 günde bekledik 2 ay ne ders çalıştım ne plan yaptım.. umarım bu sefer hemmen açıklanır sizler mağdur olmazsınız
Arkadaşlar her zaman en kötüyü düşünün önümüzde sınav var sakın bu girdapa dusmeyin. Ayrıca herkesin bildigi bilgiyu ve Genel müdür yardımcısı gökçe beyin lafını alıp kendi duyumu gibi burda allayip pullayip umut verenlere kulak asmayin.Herşey olacağına varır olumlu veya olumsuz sonuçlanir sürecin psikolojinizi bozmasına sizi planlarinizdan uzaklastirmasina izin vermeyin.Ben de diğer alımlarda duyum bekliyorum ama ne hikmetse geçen alımda da aynı herkesin tahmin ettiği zaman aralığıni bir çıkıp kesin duyum gibi veya gene müdür ile konuşmuş gibi lanse ediyor bu beni bitirdi sizi bitirmesin.
-
@sincap13 evet bir anda herkes volkanik dağ gibi patladı devam arkadaşlar yazmayanlar da yazsın ricamızdır
-
Bu etkinlik Güzel oldu bence cevap gelme ihtimali yüksek böyle devam edersek
-
@gencbiraday yazan çoğu kişi bayram öncesi deyip duruyor kardeşim. Daha bayrama 1 hafta var. Ben cevap vereceklerini sanmam çünkü dedim ya bayrama 1 hafta var, gören yönetici de bayrama daha var diyecek
-
@redcrossbjk bir açıklama yapmalarına yönelik olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür kardeşim en azından bir ses oldu
-
Nerden yazılıyor ben göremedim
-
Dr. Gökçe Ok bayramdan önce açıklanacak demişti. Şimdi tweet atmaya ne gerek var ki? Bu kadar sabırsız olmayalım.. Bayrama kadar beklemeliyiz bence..
-
@bahtsızbedevi06 hocam bayram öncesi açıklanacak dendi ama hali hazırda şu anda da bayram öncesi ve tık yok bayrama da yaklaşıyoruz cmt pazarı ve arifeyi saymayın 3 güncük kaldı bunun sabırla alakası yok zaten pandemiden dolayı yeterince sabrı tükettik yavaştan kendimizi hatırlatmalıyız siz de katılın lütfen
-
@bahtsızbedevi06 Katılın hocam zararı olmaz tweet atmanın️
-
Arkadaşlar sizce cumartesi ya da pazar günü açıklanma ihtimali var mı yoksa direkt Pazartesi’ye mi odaklanayım ️
-
@mathilda hocam hafta sonu açıklanmaz 2 gün tatildeyiz
-
Gece açıklanmaz mı arkadaşlar hiç malum SGK gece vakti açıklanmıştı
-
@muzgor hocam %99 açıklanmaz